fb

10 lucruri pe care toți bărbații le doresc în taină de la iubitele (soțiile) lor!

Bărbații sunt în stare să iubească până la imposibil pe femeia vieții lor. Atunci când o găsesc, se transformă și încearcă să fie cât mai potriviți unei iubiri trăite în doi. Ei apreciază și iubesc femeia așa cum este ea. Și totuși, sunt lucruri pe care și-ar dori atât de mult să le găsească la omul de alături.

1. O inimă bună.

Bună, iubitoare, grijulie. Atunci când ea îi zâmbește, el nu poate să nu zâmbească drept răspuns. Este femeia care emană căldură și ete gata să facă gesturi mici, care și demonstrează dragostea. Cu o asemenea femeie el ar vrea să se căsătorească.

2. Înțelegere. 

Un bărbat vrea ca femeia de alături să-l înțeleagă și să-l motiveze. Pentru el acesta este secretul unei relații de succes. Viața are greutățile ei, iar în doi lucrurile sunt depășite mult mai repede.

3. Ambiție. 

Pe lângă faptul că ea va susține scopurile lui, ea va avea și propriile visuri și dorințe. O femeie ambițioasă are planuri pe care tinde să le realizeze. Este femeie, alături de care poți să cucerești o lume întreagă.

4. Fidelitate. 

Este opusul instabilității. Dacă o femeie știe ce vrea de la ea, de la viață și de la omul de alături, nici o influență externă nu o va face să calce strâmb. Ea este alături în momente bune și rele.

5. Încercări.

De ce dispare pasiunea în relație? Pentru că oamenii încetează să depună efort. Trebuie puțin efort, ca să obții ceea ce îți dorești. Discuții intime, surprize mici, tradiții de cuplu.

6. Valori comune. 

Sunt importante. Felul în care am fost educați, ceea în ce credem, ce atitudine avem față de noi înșine: toate contează.

7. Atracție fizică.

Un bărbat va aprecia o femeie frumoasă, și în primul rând frumoasă la suflet.

8. Deschidere. 

Un bărbat va aprecia o femeie gata să percepea lumea și situațiile cu deschidere, fără a se înhiba și a avea remușcări.

9. Simțul umorului.

Este ceea ce ajută un cuplu să depășească momentele dificile din viață. O femeie capabilă să ia lucrurile așa cum sunt, uneori să nu ia totul în serios, este apreciată și iubită de un bărbat.

Advertisement

10. Dragoste și atașament. 

Atunci când ea se ghemuiește la pieptul lui, când se simte în siguranță, când are încredere în bărbat, înseamnă că lucrurile merg în direcția corectă. Dragostea femeii este unică.

Source :

soulpost