10 lucruri pe care toate femeile trebuie să le cunoască despre bărbatul iubit

Ne implicăm într-o relaţie pentru a fi fericiţi. Pentru a iubi şi a fi iubiţi. A înţelege şi a fi înţeleşi. Dar peste un anumit timp, suntem surprinşi să aflăm că aceasta nu este o ştiinţă atât de simplă – să înţelegem persoana pe care o iubim. Apar conflicte, majoritatea fiind din motivul că nu suntem atenţi, nu comunicăm şi nu ne auzim cu adevărat.

Crezi că ştii totul despre bărbatul vieţii tale? Pentru a avea o relaţie bună, trebuie să ştii ce determină acţiunile şi gândurile partenerului, ce îl enervează şi ce îl calmează. Indiferent de cât timp aţi petrecut împreună, relaţiile şi iubirea mereu pot fi salvate şi consolidate. Trebuie doar să îţi dai seama că, din momentul ce afli mai multe informaţii despre partener, acest lucru va duce relaţia la un nou nivel. Iată ce ar trebui să cunoşti despre partenerul tău:

Ce îl ajută cu adevărat să se relaxeze

Este important să îl ajuţi şi să îl încurajezi să facă ceea ce îşi doreşte cu adevărat.

Ce îl deranjează cu adevărat

Sunt detalii care te vor face să afli motivul tristeţii lui şi vei şti cum să faci să îl susţii sau să îl înveseleşti.

Ce îl supără cu adevărat

Încearcă să afli care este acel lucru care îl supără şi niciodată să nu faci acest lucru.

Cât de des comunică cu fosta soţie sau iubită

Este o informaţie foarte importantă. Poate că ei s-au despărţit cu mult timp în urmă, dar bărbatului tău încă îi este greu să lase trecutul în urmă.

Ce preferințe are

Este democrat sau socialist? Care sunt viziunile lui asupra multor lucruri importante? Puteți discuta deschis despre preferințe contradictorii?

Cum îl poţi ajuta să se exteriorizeze

Un bărbat are și el nevoie de comunicare. Și el uneori vrea să îţi împărtăşească ceva important, sau să îţi spună ce îl supără. Bărbatul iubit vrea să ştie că va avea toată susţinerea ta, dar şi că va avea libertatea să îşi împărtăşească emoţiile atunci când va simţi el.

Ce îl excită

Unele femei cred că primul pas în toate trebuie să îl facă bărbatul. Doar că nu e chiar aşa. Bărbaţii iubesc atunci când iniţiativa vine şi din partea femeii. Astfel, ei se simt iubiţi şi doriţi. De ce să nu fii tu prima care să îi spună cuvinte frumoase de dragoste?

Cum să îl faci să se simtă necesar

Atunci când bărbatul încearcă să se facă util, chiar şi dacă acest lucru îţi displace sau te deranjează, fii alături de el. Încurajează-l. Îi poţi spune mai târziu cum să facă acel lucru corect, dar în momentul când te ajută, laudă-l şi încurajează-l.

Ce îl captivează cu adevărat

Poate are o anumită echipă de fotbal iubită? Sau o echipă de baschet? Pentru el este foarte important acest lucru. Chiar dacă tu nu susţii nici una din aceste echipe, ar fi frumos din partea ta să te interesezi dacă echipa lui preferată a ieşit în finală. Sau să cumperi bilete la meci, la care să mergeţi împreună. La sigur va fi una din cele mai frumoase surprize pentru el.

Ce îl ajută să se simtă util

Unii bărbaţii iubesc să repare lucrurile din casă, în timp ce alţii nici nu pot ţine un ciocan în mână. Cere-i ajutorul bărbatului tău, chiar dacă ştii că ai face acel lucru mai bine decât el. Este foarte important pentru un bărbat să se simtă util în familia sa, să simtă că ai încredere în el.

Sursa :