10 lucruri pe care o femeie matură nu le va face din dragoste

Maturitatea este întâlnirea adevărată cu sine însuși. Ne dorim dragoste și afecțiune la orice vârstă. Dar înțelegerea unor lucruri și atitudinea față de ele se schimbă de-a lungul anilor. La tinerețe ne grăbim și suntem gata de orice experimente: în aspectul exterior, în profesie sau dragoste.

După 25 de ani, căpătăm experiență și vedem altfel lucrurile. Nu mai suntem atât de cruzi. Mulți deja sunt căsătoriți și au copii. Înțelegem ceva despre viață, înlocuim sacrificiul cu dragostea și ni se pare că trebuie să facem tuturor pe plac, de nu, se vor supăra și vor pleca. Maturitatea este epoca întâlnirii cu noi înșine. Începem să trăim pentru noi. Dar, la fel ca la 18 ani, vrem căldură, dragoste, afecțiune.

Sunt lucruri pe care acum, trăind lecții și învățând lucruri importante, nu le mai fac de dragul iubirii:

Nu mai aștept mesaje sau apelurile lui

Fie scriu, fie șterg contactele celor care nu găsesc timp să-mi răspundă.

Nu merg la întâlniri dacă locul sau ora nu-mi convin

Pentru că o întâlnire trebuie să fie o bucurie pentru ambii parteneri. Dacă un bărbat nu este interesat de timpul, comoditatea sau dorințele mele, atunci el nu este interesat de mine. Nu am nevoie de un astfel de bărbat.

Nu iert lipsa cadourilor pentru ziua mea sau alte sărbători

Îmi plac bărbații care iubesc să cheltuie bani pentru femeia de care le place. Nu iubesc persoanele care nu pot oferi atenție femeii iubite. Dacă el este un bărbat care uită de ziua mea, de alte sărbători și nu îmi oferă vreo atenție, cu siguranță uit și eu de el.

Nu scuz eșecul unui bărbat

Asta nu înseamnă că încep să doar bani la un bărbat, dar totuși sunt o femeie care are nevoie de confort și stabilitate.

Nu tac dacă ceva nu-mi place

Nu pot suporta un bărbat care nu înțelege că sunt lucruri care pur și simplu nu-mi plac. Da, nu sunt femeia care scoate din minți un bărbat, îi spun în față ceea ce mă deranjează.

Nu mi-e frică să pun întrebări

Sunt gata să ofer și eu, la rândul meu, răspunsuri corecte și sincere. Dacă cândva îmi era frică că clarific ceea ce nu am înțeles, acum această claritate mă ajută ca să nu fiu rănită în viitor.

Nu fac munca bărbatului

Nu-mi place să o fac. Calcatul cămășilor este o povară pentru mine. Dacă un bărbat mă iubește, își va călca singur aceste cămăși.

Pentru mine intimitatea nu este același lucru cu dragostea

Intimitatea poate fi sau nu poate fi legată de dragoste. Iubirea înseamnă el să bea dimineața alături de mine cafeaua, să țină minte cum o cheamă pe pisica mea, câte linguri de zahăr să îmi pună în ceai, să-mi aducă cele mai frumoase flori într-o dimineață de mai și să tacă atunci când eu sunt înfuriată. Dacă asta nu e, nici dragoste nu e.

Nu sunt geloasă

Nici pe colegele lui de la serviciu, nici pe copiii lui din fosta căsnicie. Dacă un bărbat mă iubește, își găsește timp pentru mine. Mă include în programul lui aglomerat, pentru că sunt femeia care vrea să trăiască azi, acum, intens. Dacă ambii găsim timp pentru o relație, atunci acea relație există. Dar dacă mereu trebuie să cerșesc timp de la bărbatul drag, nu are niciun rost să continuăm să ne vedem.

Nu încerc să arăt mai bine de dragul unui bărbat

Dimpotrivă, pot fi așa cum vreau eu. Nu mi-e rușine să vorbesc de problemele mele, despre neajunsurile mele. Cel care mă iubește, va privi dincolo de toate aceste minusuri. Cel care nu o poate face, să meargă mai departe singur.