10 lucruri pe care o femeie cu un trecut complicat le vrea de la un bărbat

O femeie are nevoie de siguranță, indiferent ce se întâmplă, chiar dacă poate foarte bine să aibă grijă de propria persoană. Totuși, de ce are nevoie cel mai mult de la un bărbat?

Iata care sunt acele lucruri:

Atenție

Femeile care în trecut au avut relații nereușite, adesea se închid în sine. Așa ascund adevărata lor identitate, își ascund sentimentele. Doar dacă le este acordată suficientă atenție, le va fi mult mai ușor să-și deschidă sufletele în fața unui bărbat. Vor simți că nu trec singure prin toate greutățile.

Grijă

O femeie nu are nevoie de gesturi mari ca dovadă a iubirii din partea unui bărbat. El trebuie doar să-și arate grija față de lucrurile mici de zi cu zi, pentru că aceste lucruri mici până la urmă se adună într-un singur întreg: mesajele zilnice, momentele importante pentru ambii, orice gest și faptă. Ea vrea să știe că nu este singură și că cineva are grijă de ea.

Vulnerabilitate

O femeie vrea ca bărbatul din viața ei să fie vulnerabil în fața ei, să nu ascundă cine este el cu adevărat. Vrea să știe că alături de bărbatul ei poate fi și ea vulnerabilă. Nu trebuie să poarte măști și că nu trebuie să-și ascundă sentimentele. O femeie vrea ca bărbatul din viața ei să distrugă zidurile din jurul propriului suflet. Doar așa ea va înțelege că nu va deveni o nouă victimă și că bărbatul din viața ei nu-i va frânge inima.

Voință și curaj

O femeie vrea ca bărbatul iubit din viața ei să lupte pentru ea. Vrea să o ajute să iasă din cochilie, să facă el primii pași și să fie alături de ea, chiar dacă uneori îi va cere să plece. Vrea să știe că va fi dorită chiar și atunci când lui îi va fi dificil cu ea, pentru că nu mai vrea să piardă dragostea sa în zadar.

Acțiune

O femeie știe deja că dintotdeauna acțiunile, faptele au contat mai mult decât cuvintele. De aceea anume acțiunilor și faptelor le va da în primul rând atenție. Inima ei poate fi câștigată doar prin fapte oneste, deschise, nu prin mesaje pline cu declarații de dragoste. Faptele nu mint niciodată.

Înțelegere

O femeie vrea ca bărbatul din viața ei să înțeleagă ceea ce simte ea, de ce uneori este supărată pe tot feluri de lucruri mărunte. Vrea ca bărbatul ei să știe că majoritatea fricilor și ciudățeniilor ei sunt din motivul că i-a fost frântă inima de mai multe ori. Vrea să-i fie înțeleasă durerea, inima și sufletul.

Asumare

O femeie vrea să fie sigură că atunci când un bărbat îi face declarații de dragoste, să fie cu adevărat. Vrea să fie convinsă că acest bărbat este demn de încrederea ei, că nu se va răzgândi chiar a doua zi.

Onestitate

O femeie este precaută cu un bărbat pentru că a fost deja mințită în trecut. Acum își dorește doar adevărul, chiar dacă acesta s-ar dovedi dureros. Pentru că doar într-o relație cu o persoană cinstită va putea redeveni ea însăși. O femeie are nevoie de sinceritate mai ales ce ține de sentimente.

Siguranță

O femeie vrea să știe că este pe mâini bune. Femeia care a fost trădată în trecut, vrea să se simtă în siguranță. Vrea să știe că este unică în viața unui bărbat, iar acesta este serios față de ea. Nu mai vrea în viața ei bărbați nesiguri.

Inițiativă

O femeie vrea ca bărbatul să fie primul care sună, care fixează noi întâlniri, care începe discuții despre subiecte importante și pune întrebările corecte, nu doar vorbește despre sine. O femeie vrea ca bărbatul să o înțeleagă, să facă primii pași și să o ajute să vorbească și ea, la rândul ei, despre sine.

Sursa :