10 lucruri pe care bărbații buni nu le fac niciodată într-o relație

Există bărbați buni care se comportă ideal. Dacă bărbatul din viața ta nu se comportă așa, nu trebui să îi cauți dreptate și să spui că aceste cerințe sunt prea mari pentru el.

Iată 10 lucruri pe care bărbații buni nu le fac niciodată într-o relație:

Un bărbat bun niciodată nu îți va spune să îți schimbi aspectul.

El nu își dorește să ai părul mai lung sau mai scurt, să fii mai grasă sau mai slabă, să îmbraci rochii sau doar pantaloni.

El niciodată nu va comenta aspectul tău și nu te va face să te simți umilitor. Cei care fac aceste lucruri o fac în mod deliberat, ca să te facă să renunți la ei.

Un bărbat bun niciodată nu îți va încălca intimitatea.

Într-o relație sănătoasă nu există nimic de ascuns. Dar asta nu înseamnă că bărbatul iubit are dreptul să-ți verifice corespondența personală dacă îți lași telefonul sau laptopul deschis pe masă. Acest lucru arată că bărbatul care face asta nu este sigur de propria persoană și aruncă complexele lui asupra ta.

Un bărbat bun niciodată nu te va opri să faci ce îți dorești.

El te va susține și te va încuraja în orice proiect nou, îți va susține ambițiile și te va ajuta să le reușești pe toate.

Un bărbat bun niciodată nu îți va cere să demonstrezi valoarea ta.

De îndată ce ți se cere acest lucru, pleacă! Bărbatul va fi alături de tine pentru că apreciază cine ești, apreciază ceea ce faci și nu cât de bine faci.

Un bărbat bun niciodată nu va pune persoana lui pe primul loc.

Relația voastră mereu este pe primul lor, nu persoana lui. Tu și dragostea sinceră dintre voi trebuie să aveți prioritate.

Un bărbat bun niciodată nu te va face să te simți singură.

Relațiile sunt un parteneriat în doi. Un drum cu două sensuri. Bărbatul din viața ta ar trebui să-ți facă viața mai bună, nu să o complice. Dacă ești cu cineva care nu depune efort pentru care să vrea ca relația voastră să se dezvolte, e timpul să reevaluezi situația.

Un bărbat bun niciodată nu te va înșela.

Este foarte posibil ca organismul să dorească lucruri diferite, dar loialitatea este o alegere și o decizie foarte grea. Un bărbat care te iubește niciodată nu își va călca promisiunile.

Un bărbat bun niciodată nu te va supăra sau răni.

Există mai multe tipuri de violență, nu doar cea fizică și nu doar în relații. Încrederea și respectul de sine se formează din interior, emanând bunătate și respect, dar nu umilind pe cineva.

Un bărbat bun niciodată nu va evita discuțiile serioase.

El înțelege că problema nu se va rezolva de la sine și știe că întârzierea inevitabilului doar va complica lucrurile. El nu va lupta împotriva ta, ambii veți lupta împreună împotriva problemei.

Un bărbat bun va fi iubitor și grijuliu cu tine

În orice împrejurare, va dori să aibă grijă de inima și sufletul tău. Îți va oferi siguranța de care ai atât de multă nevoie.

Sursa :