10 lucruri incomode de care ai nevoie pentru a-ți face viața mai bună

Sunt lucruri în viața ta de care trebuie să te debarasezi, pe unele trebuie să le îmbunătățești și pe altele să le păstrezi așa cum sunt. Numai așa poți să fii un om cu adevărat fericit.

10 lucruri incomode de care ai nevoie pentru a-ți face viața mai bună: 

1. Să te ierți

Iartă-te pentru tot ceea ce ai făcut greșit. Pentru prietenii care te-au părăsit, pentru serviciul pe care l-ai pierdut, pentru oamenii care avut un comportament urât, pentru toate lucrurile care te-au făcut nefericită.

2. Lasă trecutul în urmă

Lasă oamenii care niciodată nu au crezut în tine. Lasă oamenii pe care i-ai iubit, dar care niciodată nu ți-au răspuns. Lasă gesturile făcute greșit și dorințele neîmplinite.

3. Spune adio

Spune adio foștilor, oamenilor care niciodată nu ți-au fost prieteni. Spune adio amintirilor neplăcute și tuturor gândurilor sumbre.

4. Cere-ți iertare

Cere-ți iertare pentru gesturile necugetate și pentru cuvintele grele. Cere-ți iertare pentru că uneori ai un comportament urât. Cere-ți iertare de la oamenii pe care i-ai ignorat, deși nu meritau.

5. Acceptă-ți imperfecțiunea

Atunci când greșești, nu trebuie să cedezi, să panichezi și să te învinovățești. Acceptă faptul că ești om, că nimic nu este perfect în această viață.

6. Cere să avansezi

Dacă simți că te forțezi pentru lucruri prea mici, mai mici decât meriți, cere să treci la nivelul următor. Demonstrează că poți.

7. Mergi la risc

Nu permite vieții să treacă pe lângă tine. Nu te deprinde prea mult cu starea de confort. Invită la întâlnire anume omul de care-ți place. Riscă, altfel nu vei cunoaște cum poate să fie mai bine.

8. Crede în tine, atunci când nimeni nu mai crede

Luptă pentru tine, pentru dorințele și visurile tale. Te cunoști cel mai bine, știi ce poți și ce vrei să obții.

9. Nu accepta un „nu” drept răspuns

Întotdeauna găsește o cale de ieșire. Întreabă, răspunde, demonstreză, luptă, transformă acel „nu” în „da”.

10. Fii un om rezistent

Acceptă că mereu vor fi cei care te vor urâ și mereu vor fi cei care te vor iubi. Acceptă critica și oamenii neimportanți. Demonstrează că ești mai puternică.

Sursa :