fb

10 lucruri firești, care atrag bărbații dintr-o răsuflare și-i fac să iubească la nebunie femeia de alături

Bărbații iubesc nu doar cu ochii, dar și cu sufletul. Ei te vor purta în brațe, dacă vei ține cont și de necesitățile lor, dacă le vei accepta și le vei respecta. Iată 10 lucruri, pe care bărbații le apreciază enorm la o relație:

1. Protecția

Cât de puternică ai fi, bărbatul de alături vrea să te protejeze. De obicei acest lucru se reflectă în acțiunile lui: te ajută, se trezește noapte – doar ca să vadă dacă nu-ți este frig. Atunci când este protector, bărbatul se simte un erou – eroul tău.

2. Aventura

Bărbații vor care femeia iubită să petreacă frumos timpul alături de ei. Să mergeți împreună în călătorie, să faceți lucruri nebunești – iată ce vă apropie.

3. Susținerea

Laudă-l, nu-l critica de față cu alții, fă-i complimente, crede în el. Spune-i cât este de important.

4. Spațiul personal

Oferă-i libertate, susține-i hobby-urile. Ai încredere în el și în pasiunile sale.

5. Contactul intim

Contactul intim este important pentru un bărbat. El trebuie să se simtă atractiv, dorit. Mai mult decât attâ, un bărbat care iubește nu vrea ca plăcere să fie unilaterală – de aia va face orice, doar să te vadă fericită.

6. Autoaprecierea

Bărbatul este atras de o femeie plină de încredere, fericită, independentă. O relație trebuie să completeze fericirea pe care deja o ai. De aia e important să te respecți și să te iubești, astfel inspiri omul de alături să simtă la fel.

7. Misterul

Nu e neapărat să fii în totalitate secretoasă, dar o doză de mister mereu atrage un bărbat. Nu te descoperi in totalitate în fața lui.

8. Surprizele

Un bărbat va aprecia dorința ta să-i faci ceva plăcut. Aprinde lumânări, găsește timp pentru a prepara ceva gustos, surprinde-l.

9. Râsetul

Râsetul e molipsitor, el te ajută să te simți minunat. Râsetul este benefic, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic. Relaxează-te alături de el, glumește alături de el.

10. Flirtul

Mesajele, apelurile, întâlnirile – încearcă să păstrezi legătura intimă, spirituală dintre voi. Primiți plăcere unul de la celălalt.

Source :