10 lucruri de care trebuie să-și amintească orice femeie SINGURĂ

Iată 10 lucruri importante pe care nu trebuie să le uite o femeie singură:

1. Relația cu tine însăți este cea mai bună și cea mai importantă

Tu ești singurul om cu care vei petrece fiecare clipă. E atât de important să creezi cea mai bună relație cu tine. Atunci când întâmpini greutăți, caută iubire și sprijin în propriile brațe.

2. Relațiile cu ceilalți depind de relația cu tine 

Oamenii pe care îi vei întâlni în viață te vor trata exact după felul în care respecți și te iubești. Ei vor fi o reflecție a atitudinii față de propria persoană. Dacă nu nu te respecți, nici ei nu te vor respecta.

3. Călătorește cât de mult poți

Sunt cele mai pline de libertate momente din viața ta. Ai ocazia să descoperi lumea toată și să te cunoști cu advărat. Singură decizi ce să faci. Pur și simplu îți cumperi un bilet și pornești în lumea largă.

4. Prețuiește prietenia feminină

Fii recunoscătoare pentru prietenele pe care le ai. Cu ele poți fi sinceră și cu ele poți avea conversații interesante. Construiește relații calitative.

5. Gândește-te la ceea ce este important pentru tine într-o relație

Această perioadă te poate învăța multe lucruri. Poți afla răspunsuri la multe întrebări: ce ai învățat din relația precedentă, ce ai face diferit de data asta? De ce v-ați despărțit? Nu căuta vinovați, pur și simplu clarifică tot ce este de clarificat.

6. Iubește-ți singurătatea

“Ce se va întâmpla dacă nu găsesc pe nimeni?” Îți este frică să fii singură. Dar imediat cum vei începe să iubești aceste clipe, vei prețui libertatea, te vei cunoaște mai bine, vei fi gata să te implici într-o relație corectă.

7. Fii gata să construiești ceva

Acum investești în tine, iar această investiție va rămâne pentru toată viața. Atunci când vei fi o femeie realizată, cu planuri și ambiții, vei ști că anume aceste momente te-au ajutat să ajungi departe.

8. Nu te grăbi să găsești pe cineva

Ești presată din partea altora să fii cu cineva? Simți că trebuie să demonstrezi celorlalți? Nu trebuie să te justifici în fața nimănui. Cel mai important e să faci față fricii de singurătate și atunci vei găsi pe cine cauți.

9. Mergi la câte întâlniri îți dorești

Nimeni nu are dreptul să te judece. Ai ocazia să cunoști oamenii cu adevărat. Mergi la întâlniri, studiază, comunică, simte-te liber.

10. Fă totul singură și cât mai des

Asta te va inspira mult. Călătorește, ascultă muzică, impică-te în careva poriecte. Acum poți experimenta, poți simți vibrația vieții.

Sursa :