10 lucruri care omoară puterea și energia feminină!

O femeie poate fi cu adevărat fericită doar în cazul în care se simte împlinită în acest rol. Doar atunci ea se poate realiza în postura de mamă şi soţie.

Cel mai important factor care influenţează bunăstarea unei femei este energia care circulă în lăuntricul ei.

Iată 10 elemente care au un rol nociv pentru energia oricărei femei şi pun la risc fericirea acesteia:

1. Surplusul de comunicare în exterior. O femeie trebuie să comunice doar cu cei care o apreciază. Ea nu trebuie să îşi părăsească zona de confort dacă acest lucru prezintă un pericol real.

2. Lipsa îngrijirii fizice. O femeie mereu trebuie să arate excepţional. Asta nu necesită kilograme de cosmetici şi sume exagerate de bani. O femeie radiază lumină şi sănătate atunci când are grijă de aspectul său fizic. Cel mai recomandat este sportul.

3. Absenţa emoţiilor. Multe femei consideră că doar emoţiile pozitive trebuie exteriorizate. Dar nu trebuie să omitem faptul că şi cele negative se acumulează, iar într-un final e necesar să le eliminăm.

4. Absenţa unui hobby. Lucrurile și activitățile preferate sunt o sursă inepuizabilă de energie pozitivă. O femeie mereu trebuie să îşi ocupe timpul liber cu activităţi plăcute, fie dansurile, sportul sau croşetatul.

5. Lipsa artei. Arta nu presupune neapărat un amalgam de opere create de mari genii. Orice poate fi transformat în artă. Chiar şi îngrijirea unei grădini de vară.

6. Dorinţa de a conduce. Tendinţa de a deţine controlul nu mereu aduce rezultatele dorite. Adesea această obsesie poate stârni un val de trăiri neplăcute.

7. Obligaţiunile masculine. Atunci când o femeie îndeplineşte serviciul unui bărbat, ea pierde esenţial din feminitatea sa.

8. Rivalitatea. Energia feminină scade atunci mintea este mereu preocupată de competiţii. O femeie trebuie să tindă să fie mai bună decât ea însăşi, fără a se preocupa de activitatea altor persoane.

9. Lipsa de prietenie. Chiar dacă mulţi afirmă că prietenie între femei nu există, discuţiile amicale între femei alcătuiesc un factor esenţial în împlinirea acesteia.

10. Lipsa timpului personal. O femeie nu trebuie să uite niciodată cât de important este timpul personal în care ea se poate odihni sau poate avea grijă de sine.

Sursa :