10 lecţii de viaţă pentru toate femeile puternice

Te consideri o femeie puternică? Aminteşte-ţi prin ce ai fost nevoită să treci în trecut. Eşti minunată, eşti independentă, eşti puternică. Am pregătit spre binele tău câteva lecţii care te vor ajuta să nu-ţi pierzi din energie şi să devii și mai fericită.

Cineva are în spate evenimente frumoase, sărbători şi petreceri în sânul familiei. Iar cineva îşi aminteşte de relaţii eşuate, de trădări, de experienţă amară şi singurătate.

Eu fac parte din categoria a doua. Totuşi cred şi sper că aceste lucruri mi-au adus şi ceva bun în viaţă. Schimbându-mi locul de trai, comunicând cu oamenii nepotriviţi, suferind în relaţii – totul m-a adus la etapa la care mă aflu acum. Am aflat 10 lecţii care încă îmi servesc de folos:

1. Să iubeşti şi să eliberezi

La început asta poate părea o nebunie. Cum poţi să scapi ceva ce iubeşti, sau cândva ai iubit? Dar o femeie puternică ştie că viaţa continuă şi uneori unii oameni, pur şi simplu, trebuie îndepărtați.

2. Riscă

O femeie înţeleaptă nu are frica să acţioneze așa cum consideră cuvenit la un moment dat. Ea poate fi în stare să se mute în alt oraş dacă e necesar. Ea nu se teme de greutăţile ce o aşteaptă. Oricând e gata să rişte. Ea cunoaşte că riscurile asumate la momentul potrivit se recompensează de fiecare dată.

3. Ridică-te după ce cazi

O femeie puternică nu se ascunde de obstacole deoarece are o experienţă în confruntarea acestora. Ea a încercat să schimbe unele lucruri. Uneori fără rost. Adesea a greşit drastic, dar a găsit forţa de a trece peste.

4. Nu mai trăi cu părinţii

O femeie independentă ştie că, mai devreme sau mai târziu, va fi nevoită să părăsească casa părintească. Ea trebuie să fie în stare să îşi asigure un trai de una singură.

5. Ieşi din zona ta de confort

O femeie puternică știe despre importanţa forţei psiho emoţionale. Ea ştie că este necesar să te deschizi altora şi să poţi contacta cu cei din jur.

6. Savurează singurătatea

O femeie puternică știe că există oameni care vin şi pleacă. Ea îşi găseşte fericirea în jurul altor persoane, dar fericirea ei depinde doar de ea însăşi.

7. Experienţa luptei

O femeie demnă a trecut prin multe. Ea ştie cum e să fii trădată, cum e gustul durerii. Anume din acest motiv a învăţat să aprecieze lucrurile la adevărata lor valoare.

8. Înfruntă-ți fricile

O femeie în toată firea îşi cunoaşte prea bine punctele sale slabe. Ea duce o luptă continuă cu ele şi nu le ascunde.

9. Ai grijă de corpul tău

O femeie inteligentă ştie că antrentamentul fizic şi alimentaţia sănătoasă – nu aduc beneficii doar aspectului fizic ci şi laturii emoționale și spirituale.

10. Visează fără limite

Doar o femeie adevărată este ambiţioasă şi nu se teme să viseze grandios. Ea vrea să obţină multe lucruri şi face tot posibilul pentru asta. Visele ei nu au limite. Ea nu are limite.

Sursa :