10 greșeli prostești pe care le fac bărbații într-o relație şi care împing femeia în brațele altuia

Fiecare om face greșeli, este ceva firesc. Însă unele din ele le repetăm la infinit. Motivul? Poate acelui om îi place să fie mereu într-o criză a relațiilor, sau poate este vorba de acțiuni inconștiente. E timpul să te trezești și să nu mai faci greșeli. Când oamenii se iubesc cu adevărat, trec peste orice încercări.

10 greșeli prostești pe care le faci într-o relație şi care împing femeia în brațele altuia: 

1. Nu ai grijă de aspectul exterior

Mirosul urât din gură, barba neîngrijită sau ciorapii murdari sunt greșeli grosolane. O femeie vrea să vadă lângă ea nu doar un bărbat puternic, ci şi atrăgător, care poate avea grijă de sine.

2. Lipsa atenției faţă de aspectul exterior al femeii

Ea încearcă să arate bine pentru tine, așa că fii atent. Ea îşi schimbă culoarea părului, îşi cumpără haine noi, iar tu nu observi nimic. Pentru o femeie este important asta.

3. Nu ai scopuri în viață

Dacă faci doar lucruri mărunte, plictisit de toate, femeia nu vede potențial în tine.

4. Lingușire

Dacă ea adaugă câteva kilograme în plus, iar tu îi spui că-ţi place doar ca să nu o jignești, mai târziu vei regreta. Mai bine să fii sincer.

5. Nu o faci să se simtă frumoasă

Pentru femeie frumusețea este prioritară, așa cum pentru tine aunt puterea, banii, statutul, mașina, cariera şi respectul de sine. Este foarte important pentru ea, de aceea nu economisi pe lucrurile care o pot ajuta să-și întrețină frumusețea. Până la urmă e doamna ta.

6. Eşti stăpân pe toate, cu excepția relației voastre

Stăpâna aici este ea – dacă spune că pentru relație este mai bine aşa, atunci nu fă greșeala să te împotrivești. Comunicați mai mult.

7. Lipsă de caracter

Dacă vei deveni slab, ea va deveni mai fermă, iar apoi nu te va mai respecta. De aceea, nu uita că ești bărbat.

8. Dezvoltarea personală

Te dezvolți tu – se dezvoltă şi ea. Odată ce te-ai oprit, ea te urmează imediat! O femeie întotdeauna îşi urmează bărbatul, deci totul depinde de calea pe care alegi să mergi.

9. Incertitudine

Dacă bărbatul nu-i cere sfatul femeii sale, atunci va pierde sprijinul ei. Nu este necesar să o implici în toate treburile bărbătești, dar să-i vorbești este important!

10. În natură, femeia alege bărbatul, nu invers

Te-a ales, a avut încredere în tine, ți se oferă în totalitate, te suportă, te iubește, are grijă de tine. Este o mare greșeală să uiți de asta.

Sursa :