10 gesturi lipsite de romantism pe care un bărbat le folosește pentru a-și arăta dragostea

Toate gesturile au o mare importanță, dar de cele mai multe ori, anume gesturile cele mai simple și deloc scumpe sunt cele mai importante lucruri într-o relație. Dragostea adevărată, de obicei, este plină de multe gesturi banale.

1. El face ceva drăguț pentru familia ta.

Fie că este vorba despre un prânz cu mama ta sau niște jocuri cu fratele tău mai mic, făcând acest gest, el arată că persoanele importante pentru tine devin importante și pentru el.

2. El face singur curățenie.

Uneori, poate fi romantic faptul că iubitul tău singur duce gunoiul sau îți spală mașina, fără să-i ceri acest lucru. Majoritatea femeilor sunt nevoite să ceară acest lucru bărbaților de zeci de ori.

3. El își amintește de momentele frumoase din relația voastră.

Nu este nimic mai romantic decât să stați ambii pe canapea și să vă amintiți momentele speciale ale relației voastre. Intimitatea dintre voi doi creează cea mai romantică atmosferă.

4. El ține minte tot ce îi spui despre tine.

De regulă, atunci când o femeie vorbește, bărbatul crede că nu va auzi nimic interesant de la ea. Dar dacă partenerul tău își amintește filmul tău preferat sau la ce proiect lucrezi în prezent, atunci lui îi pasă cu adevărat de tine.

5. Îi pasă de tine când te simți rău.

Dacă el vine la tine cu o cafea, un ceai fierbinte și cu ciocolata preferată, sigur te iubește enorm.

6. El îți pregătește suprize plăcute

Ai avut o zi grea la serviciu și ești foarte obosită. Iubitul tău ți-a pregătit deja o baie cu lumânări, muzică relaxantă și un pahar cu vin. Și te lasă să savurezi. Acest simplu gest arată grija și înțelegerea lui față de tine.

7. El merge cu tine la filme, chiar dacă nu îi plac.

Dacă este de acord să vizioneze cu tine pentru a nu știu câta oară încă un film romantic, atunci o face anume pentru tine. Chiar dacă nu îi place, el te iubește și acceptă tot ce faci, te sprijină în toate.

8. El vine la serviciu să te vadă.

Acest gest este unul foarte drăguț. Ba chiar îți aduce și mâncarea preferată, doar ca tu să fii mulțumită.

9. El întotdeauna are ceva gustos pentru tine în frigider.

Mereu se gândește cam ce ți-ar plăcea și face cumpărătuirle din timp, ca să te bucure. Cine ar fi crezut că mersul la magazin poate fi atât de romantic?

10. El este bucuros de fiecare succes al tău.

Uneori te invită la restaurant să serbați promovarea ta sau cumpără vinul preferat pentru a sărbători un alt succes al tău. Este mereu mulțumit de realizările tale și prin aceste gesturi îți arată cât de mult te prețuiește. Este foarte important să știi că ai alături de tine un susținător, dar nu cineva gelos de succesele pe care le ai.

Sursa :