10 gânduri ale unui bărbat, atunci când întâlnește femeia potrivită!

Bărbații care vor să rămână burlaci pentru mult timp nu se complică cu probleme ce țin de viitor. Dar până și aceștia acceptă schimbările atunci când vine vorba de femeia care i-a frapat.

Iată ce se întâmplă în capul unui bărbat îndrăgostit lulea:

1. Eu trebuie să rezist

Primul lucru pe care încearcă să îl facă un bărbat când îi place o femeie, este să nege acest fapt. El nu poate realiza cum o femeie poate avea o astfel de influență asupra lui.

2. Ea devine tot mai frumoasă

El se miră pentru că, deși o cunoaște de ceva timp, îi place tot mai mult și mai mult. El nu își pierde intersul față de această femeie, dimpotrivă.

3. Eu simt că mă respectă

Înainte el nici măcar nu acorda mare importanță acestui fapt. Dar alături de femeia potrivită, orice bărbat vrea să se simtă respectat și apreciat.

4. Nu îmi pasă, o iubesc

Fiecare are problemele și neajunsurile sale. Doar atunci când iubești cu adevărat, poți închide ochii la anumite carențe. Doar așa vei putea aprecia frumosul în toată amploare sa.

5. Eu pot să îi povestesc orice

De regulă, bărbații rar își deschid sufletul. El va putea să pară vulnerabil doar în fața femeii cu care vede un viitor.

6. Ea este unica

Pentru un bărbat este extrem de important momentul în care încetează să flirteze cu alte femei.

7. Asta e iubire?

Poate că el nu este sigur până la capăt de sentimentele sale. Dar asta se datorează faptului că el niciodată nu a mai simțit ceva atât de profund.

8. Nu vreau să schimb nimic la ea

Majoritatea persoanelor au dorința obsesivă de a-și schimba partenerul. De a-l ajusta conform propriilor preferințe. Doar cineva convins de ceea ce simte pentru o persoană, o va accepta cu toate plusurile și minusurile sale.

9. Nu îmi este frică

De regulă, bărbaților le este frică de relații serioase și de obligațiunile pe care acestea le presupun.

Cel care iubește, va fi gata să își da viața peste cap pentru o femeie demnă.

10. Sunt suficient de bun?

El vrea să fie demn de aleasa sa. Se tot întreabă dacă e suficient ceea ce el îi poate oferi și dacă sentimentele lui sunt reciproce.

Sursa :