fb

10 filme incredibil de pozitive care te vor motiva

Diverse filme fac apel la diferite stări și personalități. Ai putea adora comediile sau filmele horror, filmele romantice sau thriller-ele, dar sunt și unele care nu se încadrează în nici una din aceste categorii. Nu te fac să râzi sau să ai frică – te motivează și simți că ești în stare să faci orice îți vine în minte.

Îți oferim 10 filme speciale, care te vor încuraja, inspira și te vor motiva să faci ceva extraordinar.

1. The Worlds Fastest Indian

1

Burt Munro a petrecut zeci de ani încercând să își realizeze cel mai mare vis – să își repare motocicleta veche și să o transforme într-un monstru de curse care ar putea stabili recordul mondial la viteză. Magnificul Anthony Hopkins și intriga fascinantă a acestui tablou vor atinge, cu siguranță, sentimentele fiecăruia.

2. The Straight Story

2

Alvin Straight, în vârstă de 73 de ani, descoperă că fratele lui cu care nu a avut contact de mulți ani, a suferit un accident vascular cerebral. Alvin nu are permis de conducere, așa că decide să se avânte într-o aventură neobișnuită. Își cumpără o mașină de tuns iarba și călătorește cu ea prin mai multe state. În drumul său, își face noi prieteni, obține ajutor de la oameni buni și, în cele din urmă, își întâlnește fratele.

3. Coach Carter

3

Este un film bazat pe povestea reală a unei echipe de basketball și a antrenorului lor. Ken Carter ia o decizie neașteptată – interice jucătorilor să iasă pe teren până nu-și corectează notele la toate disciplinele școlare. Această decizie stârnește atât aprobare, cât și critici severe.

4. The Way Way Back

4

Este o poveste tristă și amuzantă, ușoară și revigorantă, ca briza mării. Descrie etapa dificilă, dar importantă a vieții, când un băiat devine bărbat. Tânărul erou se trezește, din întâmplare, într-un aquapark. Își găsește noi prieteni care îl ajută să câștige încredere în sine și să facă față tuturor problemelor sale. Filmul este remarcabil mai ales pentru performanța lui Steve Carell, tatăl vitreg  și Sam Rockwell, mentorul băiatului.

5. Everybody’s Fine

5

După moartea soției sale, Frank decide să își viziteze copiii care trăiesc în state diferite, iar în timpul acestei călătorii improvizate, învață o mulțime de lucruri neașteptate și interesante despre familia sa. Regia merită o atenție specială. Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale și Sam Rockwell își joacă incredibil rolurile.

6. Gifted Hands: The Ben Carson Story

6

Ben Carson a crescut fără tată. Un student nu foarte talentat cu un temperament slab. Cu toate acestea, mama băiatului a crezut mereu în abilitățile acestuia și l-a împins ușor spre atingerea noilor culmi. Într-un sfârșit, datorită talentului său, determinarea, și sprijinului din partea familiei, Ben a devenit unul dintre cei mai proeminenți neochirurgi din SUA. Filmul ne învață să nu renunțăm niciodată, indiferent de situație, îți poți realiza visele dacă depui suficient efort.

7. Bend It Like Beckham

7

Jess, în vârstă de 18 ani, este fascinat de fotbal de mică, dar familia ei, crede că o fată bună nu ar trebui să se joace cu mingea în curte cu băieții. Jess este observată de un antrenor de fotbal și o face membru al unei echipe profesionale. Acum fata va trebui să își adune tot curajul și puterea pentru a dovedi tuturor că este demnă de visul pe care-l are.

8. Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day

8

În ajunul zilei sale de naștere, Alexander își pune o dorință: vrea ca familia sa să se pună în locul său și să înțeleagă cât îi este de greu. În dimineața următoare, întreaga familie Cooper trăiește un dezastru. Cum vor face față tuturor necazurilor, dacă tatăl are un interviu important pentru obținerea unui job, fiica este pe cale de a juca un spectacol crucial, iar fiul trebuie să ia examenul de conducere și să devină regele balului? O comedie care te va face să râzi cu voce tare.

9. One Chance

9

O poveste incredibilă și emoționantă a unui tip britanic care a visat să devină cântăreț de operă încă din copilărie. Cu toate acestea, reușește să își realizeze visul abia după mulți ani dificili, în timpul cărora aplică pentru emisiunea „Britain’s Got Talent”. Acest film arată cât de important este să nu renunți niciodată după primul eșec spre scopul tău.

10. Begin Again

10

Gretta este un compozitor care trece prin despărțirea de iubitul ei. Din întâmplare, îl cunoaște pe Dan, un fost director musical, care îi întoarce viața cu susul în jos. Împreună decid să înregistreze propriul album și, chiar dacă nu au nici bani, nici muzicieni și nici instrumente, își țin capul sus și fac artă adevărată, în timp ce New-Yorkul le este și scenă, și studiou.

via: brightside.me