10 decizii ale femeilor înțelepte, care le ajută să fie fericite cu adevărat

Dacă o persoană care ne-a trădat a plecat din viața noastră, aceasta nu înseamnă decât că acest loc gol trebuie să fie ocupat de cineva onest și fidel. Ca să trecem peste peste o trădare avem nevoie de mult timp, câteva luni sau chiar ani.

Această decizie întotdeauna trebuie să fie doar a ta, iar din această cauză lumea nu se va sfârși. Trebuie să ai încredere în tine și vei întâlni doar oamenii pe care îi meriți.

Ideea gândirii pozitive sună cu adevărat grozav și poate fi de mare ajutor pentru mulți. Dar nu întotdeauna pentru toți. De multe ori când ne imaginăm vârful succesului, ne imaginăm o lume plină de fericire. Doar cu imaginația nimic nu se va schimba. Ca să fii o persoană fericită, trebuie să găsești ceea ce cauți.

Este vorba despre alegerile care te vor face fericită. S-a demonstrat că creierul nostru poate fi antrenat pentru a fi fericiți. Iată câteva alegeri care te vor ajuta să fii o femeie fericită:

1.Renunță la ceea ce nici nu ai

Lucrurile care ne declanșează amintirile activează aceeași zonă a creierului ca și durerea fizică. Revizuirea regulată a profilului de socializare a fostului nu contribuie la continuarea planurilor tale de a merge doar înainte.

Dimpotrivă, vei rămâne blocată într-o mlaștină plină de tristețe, milă de sine, umilință. Da, e dureros și neplăcut când cel pe care îl iubești pleacă, dar acesta nu este un motiv de a te agăța de această amintire. Renunță la ceea ce nu mai ai și uită. Nu te mai agăța de cineva care nu mai este al tău. De ce să bați la ușa unde nu ești așteptată? Mergi înainte spre fericire.

2. Schimbă melodiile din lista de redare

Melodiile vesele, amuzante te vor ajuta să te simți mult mai bine în timpul plimbării sau alergării, îți vor îmbunătăți starea de spirit. Ascultarea muzicii inspiraționale creează un sentiment de fericire.

3. Gânduri pozitive

Gândurile negative despre anumite întâmplări din viața ta nu vor face decât să intensifice suferința și durerea ta. Da, în viața fiecărui om există persoane negative, egoiste, manipulatoare. Dacă vei pierde timpul urmărind pe fiecare, nu vei fi decât o femeie nefericită. Nervozitatea te va face să devii irascibilă și să ai probleme de comunicare.

4. Concentrează-te pe prezent

Trecutul tău este o dovadă că nimeni nu te poate frânge și nu te poate da la pământ. Mulți oameni rămân blocați în trecut, fără să mai gândească pozitiv, fără să mai viseze frumos. Trebuie să te concentrezi asupra prezentului, să trăiești cu atenție, să crezi că durerile din trecut te-au transformat doar în bine. Nu cădea în disperare și lasă frumosul să între în viața ta.

5. Fii activă

Cu cât vei descoperi zi de zi ceva nou, vei citi ceva interesant, vei studia ceva nou, oportunitățile tale doar vor continua să crească. Să nu îți fie frică să te arunci în lumea oportunităților și a posibilităților. Viața pasivă duce la o mare pierdere de realizări.

6. Îndepărtează fricile

Relaxează-te și nu te teme să faci o schimbare majoră, să vrei să obții mai mult, să cauți răspunsuri la toate întrebările care te frământă și să încerci ceva nou. Viața va deveni mult mai minunată.

7. Manifestă recunoștință

În fiecare zi numește lucrurile pentru care ești recunoscătoare. Când vei conștientiza pentru câte lucruri ai să mulțumești, vei fi mai cumpătată, mai echilibrată și mai fericită cu fiecare zi care trece. Pentru că ai pentru ce.

8. Fii realistă

Suferința omului vine din faptul că refuză să accepte ceea ce i se întâmplă aici și acum. Te enervezi, negi, te plângi, ceri în loc doar să accepți. Cu cât mai mult te vei concentra pe acceptare, cu atât vei vedea cât de simplă poate fi viața dacă vei înceta să o complici cu mulțimea de dorințe și așteptări.

9. Creează pozitivul

Atunci când ești înconjurată de oameni pesimiști, negativi, așa va fi și viața ta. Înconjoară-te de oameni buni, calzi, pozitivi, realiști, puternici și calmi și viața ta va deveni la fel. Înconjoară-te de oameni fericiți și veseli, care te vor inspira.

10. Alege fericirea

Aceasta este cea mai importantă alegere din viața ta. E cel mai ușor să alegi rolul de victimă, să-ți pară rău pentru tine, să fii leneșă și să nu vrei să faci nimic. Dacă odată ai făcut alegerile greșite, nu înseamnă că poți continua la fel. Numai tu poți seta propriile limite, propriile reguli. Doar tu ești persoana responsabilă pentru viața ta și oamenii din ea.