10 calităţi ce fac o femeie irezistibilă și unică în ochii bărbatului

Fiecare bărbat doreşte să vadă la femeia de alături mai multe calităţi. El caută o femeie, alături de care este ușor și distractiv și împreună cu care să poată construi o relație frumoasă.

Iată o listă cu zece calităţi importante în acest sens:

1. Încrederea în sine

Așa cum femeile îşi doresc un bărbat de încredere alături, aşa şi bărbaţii se văd alaturi de o femeie încrezătoare. O femeie stăpână pe sine nu se teme să creeze contact vizual şi nu îşi ascunde ochii. Ea se simte liberă în preajma unui grup necunoscut. Ea nu trebuie dusă „de mână” când trebuiesc rezolvate problemele ei. Ea nu are ego-ul exagerat, dar se iubeşte şi îşi cunoaşte adevărata valoare.

2. Simţul umorului

Capacitatea femeii de a râde, a înţelege o glumă şi a glumi la rândul ei, este mult apreciată de un bărbat. Nimeni nu vrea să fie alături de o persoană sumbră. La drept vorbind, femeia apreciază acelaşi lucru la un bărbat.

3. Acurateţea

Păr nepieptănat, îmbrăcăminte nearanjată, murdărie sub unghii şi oja ce trebuie schimbată, respiraţia urât mirositoare şi haosul în dulap nu vor reţine prea mult un bărbat, chiar dacă femeia are o înfăţişare uimitoare de la natură. Aspectul atrage iniţial atenţia bărbatului. Dar în perceperea bărbatului, acurateţea e o parte importantă a frumuseții.

Vreau să concretizez: nu cosmetica, un machiaj sau un parfum scump fac diferența, ci anume acurateţea. Dintre o femeie frumoasă, dar neîngrijită şi una simpatică, dar care are grijă de ea, majoritatea vor alege pe a doua.

4. Independenţa

Şi asta e o trăsătură forte la o femeie. Cea care are o proprie viaţă şi are cu ce se ocupa. Atenţia femeii este flatantă pentru un bărbat doar atunci când ea nu e în exces. Bărbaţii au nevoie de atenţie şi grijă, însă au nevoie şi de spaţiu personal.

Un bărbat, cel mai probabil, va alege o femeie cu propriul „bagaj de prieteni” şi interese personale.

5. Capacitatea de a înţelege

Femeile vor să fie înţelese de bărbaţi, dar şi ei vor acelaşi lucru. Tinerii, precum şi domnişoarele, vor să fie acceptaţi aşa cum sunt.

Adesea se spune că opusurile se atrag. În pare parte e corect, dar şi aici sunt anumite nuanţe, precum: temperamentul, viziunile şi principiile. Bărbaţii caută femei care le vor accepta aceste nuanţe.

6. Sinceritatea şi devotamentul

Fiece om vrea să fie alături de cineva, în care are încredere. Băiatul vrea să fie sigur că domnişoara nu va flirta cu prietenul lui din moment ce nu va fi prezent. Sinceritatea este cheia succesului într-o relaţie. Dacă ceri acestu lucru de la partenerul tău, trenuie să fii gata să îl oferi la rândul tău.

7. Maturitatea psihologică

Fetiţa Barbie cu gene false şi toată-n roz sau fete care nu vorbesc decât necenzurat, pot fi un obiect de atracţie pentru un bărbat, dar asta va dura câteva zile. Un tânăr are nevoie de o iubită cu o personalitate complexă, care va putea duce o discuţie matură şi va putea susţine la momentul necesar.

8. Uşurinţa de a fi

Puţini băieţi vor rezista alături de o tânără ce petrece ore în faţa oglinzii, înainte de a ieşi la magazin sau la o cafea. Nimeni nu va fi impresionat de o tânără care refuză să meargă la plajă din frica de a-şi strica machiajul sau manichiura. Dacă timpul petrecut împreună contează mai puţin decât machiajul sau unghiile, despre chestii
mai serioase nici nu poate fi vorba.

9. Grija

Bărbaţilor le place când femeile au grijă de ei, însă şi asta cu limite. Atunci când partenera se transformă într-o imitaţie a mamei, ea întrece măsura. Tinerilor le place când domnişoara face mici gesturi plăcute.

Bărbatul se simte confortabil când ştie că domnişoarei sale îi pasă de el. Şi în acelaşi timp tânăra nu trebuie să uite că el are nevoie de spaţiu personal şi libertate.

10. Susţinerea

Bărbaţii, deşi vor să pară mereu puternici, au nevoie de un sprijin moral. Mai cu seamă pentru cei sub 30 de ani, suportul femeii este foarte important. Ei au nevoie să fie ascultaţi fără haz. Ei caută în iubite o sursă de inspraţie.

Cu atât mai mult tinerii vor să aibă alături pe cineva care îi vor menţine reputaţia în ochii prietenilor comuni, familiei şi cunoscuţilor.

În linii generale bărbaţii sunt în căutarea acelor femei care sunt pline de viaţă, alături de care este uşor şi plăcut să te afli. Nici cea mai perfectă faţă sau cea mai elegantă rochie nu vor umbri un caracter morocănos şi iritant.

Sursa :