fb

10 calități ale unei adevărate doamne: ea este în inima și în gândurile unui bărbat

Multe femei pretind a fi “ladies”, dar din păcate, unele dintre ele nu sunt nici macar pe aproape de acest titlu. Ceea ce face cu adevărat diferența este educația, atitudinea, stilul și comportamentul pe care îl posedă fiecare femeie.

Să fii o doamnă în adevăratul sens al cuvântului nu este absolut deloc o misiune ușoară, necesită multă muncă, dezvoltare personală și timp în care să poți evolua.

Deci, o adevărată Lady:

1. Nu bârfește. Nu uita: “Oamenii mari vorbesc despre idei, oamenii medii vorbesc despre lucruri si oamenii marunti vorbesc despre vin”. Fran Lebowitz

2. Nu strigă atunci când vorbește la telefon, mai ales dacă este în public. Dacă te afli într-un loc public ține cont de faptul că nu ești singură, nimeni nu este interesat de conversațiile tale cu iubitul, prietena.

3. Este punctuală. Este de-a dreptul enervant să aștepți pe cineva ore întregi, aceasta poate fi o lipsă de respect față de persoana cu care ai întâlnire.

4. Nu se parfumează excesiv. Mai întâi apa și săpunul apoi parfumul, folosește parfumul în cantități adecvate.

5. Răspunde la mesaje, e-mailuri într-un timp adecvat. Nimănui nu îi place să aștepte cu orele pentru a primi un răspuns.

6. Nu îi întrerupe pe cei care vorbesc. Dacă ți se întâmplă să întrerupi cealaltă persoană, oferă-i scuzele tale.

7. Nu pleacă ultima de la o petrecere. Se înțelege că muzica, băutura sunt de-a dreptul minunate, dar trebuie să ai și o anumită limită.

8. Nu se machiază excesiv. Pentru a fi admirată nu este necesar să pui straturi de machiaj pe tine, naturalețea a fost și va rămâne cel mai apreciat machiaj.

9. Face acte de caritate. Multe persoane au nevoie de ajutorul nostru, cât de mic nu ar fi, pentru unii are o deosebită importanță.

10. Nu oferă detalii despre viața ei privată. Oferi detalii despre viața ta personală atunci când este cazul.