10 adevăruri neobișnuite despre Tauri. Fii gata să-i descoperi altfel!

Toate semnele zodiacale își au secretele lor, iar taurul nu este o excepție.

Iată 10 adevăruri neobișnuite despre TAURI: 

1. Taurii nu acceptă lucrurile de scurtă durată. Dacă își fac prieteni, atunci să fie pentru toată viața. Dacă iubesc pe cineva, atunci e pentru totdeauna.

2. Pentru ei cel mai important loc este casa. Taurii iubesc să petreacă timpul acasă. Pentru ei contează confortul și noile tehnologii.

3. Taurii sunt demni de încredere și sunt foarte sinceri. Ei nu obișnuiesc să trădeze pe cineva.

4. Taurii par foarte curajoși, dar în realitate sunt niște fricoși ce își transformă temerile în acte de eroism.

5. Răbdarea este încă o trăsătură de caracter a Taurilor. Ei pot aștepta mult timp momentul ideal și apoi vor da lovitura. Astfel, Taurii de cele mai multe ori au succes în dragoste.

6. Taurii sunt foarte geloși cu partenerii lor. Ei și-ar dori să cunoască chiar și gândurile omului de alături. Controlul însă este prietenesc, deci ai putea ușor să le asculți sfaturile.

7. La un Taur vei descoperi un artistism și un simț al umorului bine dezvoltat. El știe să povestească istorii amuzante și interesante.

8. Să nu faci ceva rău unui Taur, este foarte răzbunător. Va aștepta momentul potrivit, dar nu va uita.

9. E suficient să faci un lucru bun pentru ei, că nu vor uita niciodată. Taurul apreciază ajutorul cuiva și mereu va răspunde cu aceeași monedă.

10. Majoritatea Taurilor nu vor avea printre prieteni persoane îmbrăcate fără gust sau neîngrijite. Fiecare detaliu este important pentru ei.

Sursa :