fb

Șase secrete pentru a fi o adevărată doamnă!

Eleganța este greu de definit. Și totuși, prezența sa este întotdeauna inconfundabilă. Prezentă în modul în care o femeie trece, în modul în care vorbește. O poți observa în felul în care-și mișcă încheieturile. În ușurința zâmbetului ei. Într-o multitudine de alte detalii care pot vrăji orice bărbat.

Eleganța a fost subiectul multor articole, filme și programe de formare. Nu este ceva care trebuie măsurat și etichetat. Trebuie simțită și emanată.

O domnișoară elegantă întotdeauna este conștientă de modul în care arată

O femeie elegantă controlează întotdeauna felul în care arată. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te străduiești să zâmbești tot timpul. Mai degrabă, atractivitatea trebuie să devină a doua ta natură. Trebuie să fii fermecătoare și radiantă chiar și atunci când ești pe cont propriu. Amintește-ți, acest lucru nu presupune să arăți bine doar în fața oamenilor, dar să de bucuri și de propria companie.

Învață să te iubești

O femeie adevărată știe cum să se relaxeze și să încetinească. Îi place să asculte liniștea. Ea va urmări mai degrabă norii, decât să se holbeze în telefon. Orice ar face, nu va ajunge la epuizare totală niciodată. Nu are rost să devii moartă de oboseală de dragul succesului sau pentru a-i face pe cei dragi fericiți – acest drum duce spre nicăieri. Pe de altă parte, atunci când te simți relaxată și împăcată cu lumea ai șanse mult mai mare de a te simți împlinită atât acasă, cât și la locul de muncă. Asigură-te că îți umpli întotdeauna bateriile interne pentru a rămâne radiantă și pentru a aduce lumină în viețile altora.

A fi elegantă înseamnă a fi imposibil de scos din sărite

Doamna Eleganță glumește în fața adversității. Nu se supără pe lume și nu consideră surprizele mai puțin plăcute ale vieții ca o insultă personală. Nimic nu poate fi mai prost decât să crezi că soarta nu este de partea ta. O femeie elegantă trebuie să învețe să plaseze binele ei spiritual mai presus de orice altceva. Și cel mai important, o femeie cu adevărat elegantă nu simte nevoia de a bârfi despre nenorocirile altora. Ea nu suferă de un nivel scăzut de autostimă.

Învață să accepți privirile admiratorilor

O femeie cu stil se află mereu în centrul atenției. Știe cum să accepte complimentele și privirile admiratorilor. Ea nici nu stă departe de popularitate, nici nu este orbită de ea. Atunci când un coleg îi face un compliment, nu răspunde cu: „Hai, bluza asta este foarte veche!”, ci pur și simplu îl acceptă și îi mulțumește.

O femeie adevărată se simte bine în corpul ei

Dacă încă mai crezi că o femeie elegantă trebuie să se încadreze în anumite dimensiuni, atunci este timpul să uiți de aceste stereotipuri. Indiferent de forma corpului pe care o ai, trebuie să îți pui în evidență părțile care te avantajează, iar hainele pe care le porți trebuie să fie în armonie cu corpul tău.

Eleganța nu este niciodată sclava regulilor și înțelegerilor

O femeie adevărată trebuie să fie întotdeauna conștientă de situația în care se află. Nu e nevoie să porți tocuri înalte pentru o plimbare sau să transpiri o zi întreagă într-un costum. Ascultă-ți intuiția. Dacă ai impresia că părul tău arată foarte bine în starea lui naturală, fii liberă să îl porți astfel. Tocurile înalte și incomode pot fi mereu înlocuite cu o pereche de sandale fără toc. Orice ai face, nu îți închide individualitatea în interiorul unei rochii.

via: brightside.me

Publicitate