fb

Patru dovezi incontestabile că omul tău te înșală

Dacă el face lucrurile de mai jos, cel mai probabil te înșală:

1. Nu vrea să facă dragoste cu tine. Un trădător deștept nu va refuza să facă sex. Cel mai probabil chiar va mări numărul de partide. Fii atentă nu la cantitate, dar la calitate. Dacă el practică noi poziții, dacă îți propune lucruri care ți se par stranii – probabil a încercat asta cu amanta.

2. Petrece mai mult timp cu prietenii. Dacă de fiecare dată când ai nevoie de el e cu prietenii, acest lucru trebuie să-ți dea de bănuit. Ar putea să-ți spună că e cu ei și să fie în altă parte.

3. Pleacă pentru un timp mai îndelungat, fără motive întemeiate. Dacă îți spune că pleacă la magazin și revine după trei ore fără a avea un argument, înseamnă că ceva nu e în regulă. Sunt multe alte semne de genul care îl pot da de gol.

4. El are un comportament ciudat față de telefon. Dacă devine prea sentimental în raport cu telefonul, gândind tot felul de parole pentru a-l bloca, înseamnă că ceva nu e în regulă.

Dacă chiar crezi că partenerul te înșală, iată câteva lucruri de care trebuie să ții cont:

– Când are timp liber? Ce face în tot acest timp?

– Poate că îți spune mereu despre ceva anume?

– Știi pe cineva pentru care el nu este indiferent?

– Are câteva conturi pe rețelele de socializare?

Cel mai rău lucru pe care poți să-l faci este să învinuiești omul de alături fără a avea dovezi concrete. Dacă dovezile nu sunt argumentate, acest lucru doar va dăuna relației și va implica neîncrederea între voi.

Sursa:

soulpost

Publicitate