fb

Nu plângi după fostul – tu plângi după TINE!

Relațiile sunt un lucru amuzant. Imediat cum găsim pe cineva care ni se potrivește, al cărui bagaj emoțional din trecut nu-l depășește pe-al nostru, atunci credem că începând din acel moment omul este responsabil de starea noastră emoțională și de sentimentul de împlinire.

Dacă el nu te face fericită, totul devine mult mai rău. Dacă totul se sfârșește cu despărțirea, el devine un jalnic incapabil să ne acopere rănile cu iubirea lui.

Să fim sinceri: atunci când ne despărțim de cineva, nu plângem după acel om, dar după noi. Plângem, pentru că el nu e jumătatea noastră, iar această proprie senzație de neîmplinire e insuportabilă.

Treaba e că relațiile romantice poartă cu sine o energie foarte puternică. Este apropierea dintre doi oameni cu puteri diferite. Ne atașăm de așa stare, iar atunci când ne lipsim de energia partenerului totul se prăbușește.

Secretul e să nu ne oferim în totalitate partenerului, să nu ne orientăm toată starea noastră emoțională către el. Dragostea e fără condiții, deci iubim fără a aștepta ceva în schimb.

Nu plângem după un om. dar pentru că în inima noastră și-a făcut loc pustiul pe care, credem noi, îl elimina partenerul. Credem că anume acest om era capabil să ne împlinească visele.

La început trebuie să ne clarificăm cu noi înșine, să fim împliniți prin ceea ce suntem. Cum am putea să așteptăm relații pline de armonie, dacă în noi armonie nu există?

Încearcă să privești către tine în mod obiectiv. Dacă nu-ți place ce vezi, e momentul să schimbi ceva. Abia atunci vei putea atrage cea mai frumoasă relație și cel mai potrivit om.

Sursa:

soulpost

Publicitate