fb

Motivele principale pentru care femeile înșală, chiar și pe cei pe care îi iubesc

Atât bărbații, cât și femeile înșală pentru că nu le ajunge ceva în relația în care sunt. Necesitatea de a sublini această latură duce deseori la înșelare, ulterior și la despărțire. Iată principalele trei motive pentru care femeile înșală.

1. Lipsa conexiunii. 

Femeile rămân în relație pentru că simt o legătură emoțională și fizică cu partenerul. Pentru femei această legătură este esențială, întrucât creează acea atracție intimă.

Atunci când femeia simte că este respinsă de partener, simte că intimitatea dispare, apare și intenția de a relaționa cu cineva din exterior. Această legătură spirituală se poate transforma ușor în atracție fizică.

2. Răzbunarea. 

Nu este un motiv popular, dar aproximativ 1 din 15 cazuri de înșelare se întâmplă anume din dorința de a se răzbuna pe partener. Este răzbunarea pentru un anumit gest grav al bărbatului sau pentru un comportament incorect al acestuia.

Multe femei au recunoscut că trădarea lor a fost un gest intenționat, răsplată pentru faptul că bărbatul de alături nu le iubea sau nu le ajuta. Alte femei afirmă că au înșelat doar pentru că într-un moment important din viața lor nu au simțit prezența celuilalt alături, iar prin acest gest s-au răzbunat.

2. Viața intimă proastă. 

Viața planificată, plină de stres cotidian poate duce la o viață sexuală proastă. Lipsa sexului pasional este unul din motivele pentru care femeile înșală.

Bărbații de obicei se plâng de lipsa cantitativă a sexului, femeile – de lipsa calitativă a acestuia.

Indiferent de cât de multe motive ai să înșeli, cel mai bine este să discuți cu partenerul despre toate problemele. În cazul în care nimic nu mai poate fi salvat, pleacă. Dar nu înșela!

Publicitate