fb

Iată cum poți să devii femeia visurilor lui!

Cu toate femeile „ideale” prezentate la ecranele televizoarelor, în mediul online, în presă, s-ar părea că idealul pentru un bărbat este femeia cu paramentri 90-60-90, cu picioare subțiri și un exterior de model. În realitate bărbații caută altceva.

Iată ce trebuie să faci, ca să devii femeia visurilor lui. 

Uită de jocuri.

Să te prefaci, doar ca el să te cucerească, să aștepți cu săptămânile înainte să-l suni, să remarci alți bărbați, pentru a fi „în formă” – toate astea nu funcționează. Ai vrea să vezi asta la omul drag ție? Sigur că nu.

Dacă îți place de el, fii sinceră. Demonstrează-i că ești interesată de el, întreabă-l, zâmbește-i. Bărbații apreciază sinceritatea la o femeie.

Fii un partener. 

Vorbiți, discutați: este inevitabil asta într-o relație. Bărbaților le plac aceste momente, le place să comunice cu femeia de lângă ei. Altfel ei vor pierde interesul.

Da, bărbații vor ca femeile să știe să poarte o conversație. Nu înseamnă că trebuie să fii un geniu. Dacă un bărbat vorbește despre fotbal, nu înseamnă că trebuie să știi numele fotbaliștilor pe de rost. Dar e preferabil să ai o anumită imaginație despre acest subiect.

Bărbatul va fi atras și dacă ai propriile interese și cunoștințe pe care puțini le posedă. El va căuta o femeie care îl provoacă intelectual.

Încrederea sexuală. 

Să vedem două scenarii: 

1. O femeie frumoasă și sexy, în pat cu un bărbat. Ea arată perfect, are o piele fină și un machiaj superb. Dar, din păcate, nu are încredere în sine. Ea încearcă mereu să ascundă acest neajuns și abia se atinge de bărbat.

2. O femeie frumoasă, sexy, în pat cu un bărbat. Poate că are câteva kilograme în plus, poate că părul nu este aranjat perfect. Dar e încrezută în sine. Ea zâmbește, știe cum să fie pe aceeași undă cu omul ei. Ambii primesc plăcere la acest moment intim.

Care din scenarii e preferat de bărbați? Singur, al doilea. Bărbații visează la asta. Este anume ceea ce caută mereu: o femeie care se mândrește cu corpul ei, care e încrezută în pat și în viață, căruia nu-i este teamă să cunoască lucruri noi alături de bătbatul ei.

Sursa:

justlady

Publicitate