fb

De ce femeile puternice nu au nevoie doar de sex, ci şi de pasiune

Femeile puternice nu au nevoie doar de sex, ele trebuie să simtă că sunt dorite pentru ceea ce sunt. Ele își cunosc propria valoare, știu ce vor și-şi înțeleg cerinţele.

Bărbatul ales de ele ar trebui să le satisfacă în toate planurile. Pentru că ele nu caută atenție, dar atașament. Ele iubesc dacă simt cu adevărat, nu din necesitate.

Femeile puternice îşi stăpânesc frumusețea şi se așteaptă la un sex minunat. Din punctul de vedere al femeilor puternice, sexul frumos este acela care le permite să fie vulnerabile și puternice în același timp. Vulnerabile, pentru că vă permit să le vedeți fără măști și filtre.

Și puternice, pentru că nu se tem să dea cuiva ocazia de a-și exprima individualismul în pat. Ele îşi doresc genul de sex care le-ar permite să se simtă fericite, datorită satisfacţiei trupeşti şi, în acelaşi timp, care le-ar ajuta să progreseze în arta lor erotică.

Femeile puternice nu-şi doresc doar sex, ele trebuie iubite pentru imperfecțiunile lor. Ele vor ca cineva să înțeleagă de unde provine puterea lor. Cineva, care ar putea înţelege că sunt speciale. Cineva care ar crede că focul lor lăuntric este sexy şi atrăgător. Cineva, care le-ar aprecia modul în care pasiunea și speranța lor le ajută să depăşească dificultăţile.

Femeile puternice nu-şi doresc doar să facă sex, ele au nevoie de o legătură profundă. Femeile puternice sunt emoționale, sensibile și pline de compasiune. Dar ele sunt, de asemenea, dure, ferme și puternice, atunci când este nevoie.

Prin urmare, ele au nevoie de o legătură specială cu persoana la care vor reveni la sfârșitul zilei, persoana care le va fi un sprijin în zilele când sunt triste sau obosite. Femeile puternice îşi doresc o legătură afectivă pe tot parcursul vieții. Genul de fiori despre care au citit în cărţi și au vizionat filme. Genul de fericire pe care o merită.

Femeile puternice nu-şi doresc doar sex. Ele au nevoie de pasiune, întrucât pentru ele pasiunea e ceea ce le face să trăiască, nu doar să existe.

Sexul poate fi uşor obţinut. Dar, femeile puternice sunt obișnuite să lucreze mult, pentru ceea ce vor. Ele şi-au câștigat, cu propriile forţe, viața pe care o trăiesc și drept răsplată, ele vor succes și iubire.

Femeile puternice îşi doresc să fie cu bărbaţi puternici. Un bărbat puternic este un bărbat pasionat. Ele vor pe cineva care tratează relațiile ca pe o comunicare deschisă și o prietenie puternică.

Cineva, care nu se teme să-și exprime emoțiile, să-și deschidă inima și să-și asume riscuri, în numele dragostei.

Sursa:

soulpost

Publicitate