fb

De ce bărbaților le este atât de dor de foste? O spun înșiși bărbații!

Uneori dorul față de ființa iubită nu poți să-l înlocuiești cu nimic. Bărbații o știu cel mai bine, atunci când iubita devine fosta, lăsând în urmă o mulțime de amintiri. Și totuși, de ce un bărbat nu poate uita o femeie de care s-a despărțit? Despre asta povestesc însuși bărbații.

1. Ea mă înțelegea cel mai bine. 

Știa ce-mi place și ce nu, știa de vechile mele deprinderi, mă știa așa cum sunt. Cu ea era ușor, nu trebuia să-i explic multe lucruri. Ea înțelegea de ce procedez așa sau altfel.

2. Cu ea era foarte ușor.

Era un om pozitiv, gata să ne distrăm și să trăim aventura. Era spontană, putea să mă trezească din amorțeală. Era o nebunie, dar asta a păstrat relația interesantă.

3. Era foarte grijulie.

Era un om bun în primul rând. Găteam împreună, vorbeam despre orice. Ea mă asculta, mă înțelegea. Îmi este dor cum mă alinta cu atenția ei.

4. Era rațiunea mea sănătoasă. 

Când îmi făceam de cap, ea mă aducea cu picioarele pe pământ. Știa cum să mă liniștească, știa că am un caracter dificil, era mereu aproape.

5. Era foarte deșpteaptă. 

Nu-mi era rușine să o iau cu mine la multe evenimente mari, știam că va cuceri pe toți cu înțelepciunea ei. În plus, puteam discuta despre orice: despre politică, sport sau economie.

6. Era sinceră. 

Nu era mereu de acord cu mine și-mi argumenta poziția ei. Nu m-a mințit niciodată, sunt sigur de asta.

7. Mă liniștea ca nimeni alta. 

Am trecut printr-o perioadă dificilă a vieții și ea a fost mereu alături. Nu voi uita asta niciodată.

8. M-a forțat să vreau și să pot mai mult. 

M-a forțat să mă mut în alt oraș și să-mi iau alt job. Așa am crescut și am cunoscut noi posibilități de dezvoltare. A văzut la mine un potenția mare.

9. Niciodată nu era supărată pe mine. 

Ne certam des, dar nu eram supărați decât puțin timp. Îmi ceream iertare și ea devenea caldă în brațele mele.

10. Era cu mine, indiferent de orice. 

Eram cu opt ani mai mare ca ea, mulți îi spuneam cu nu avem șanse. Ea însă a trecut peste toate, rămânând alături.

Se pare că nu sexul sau formele frumoase fac un bărbat să-i fie dor de o fostă. Sunt lucruri și emoții mai importante decât asta. Sunt amintiri pe care nu le poți compara cu nimic.

Sursa:

soulpost

Publicitate