fb

Dacă bărbatul de lângă tine face aceste lucruri, înseamnă că te ia de proastă

Există un anumit tip de bărbați care încep o relație, primesc ceea ce vor și apoi pleacă. Dacă ai căzut în așa plasă, grăbește-te să pleci prima, pentru că el te ia de proastă.

Tu ești o femeie puternică și nu trebuie să permiți nimănui să se joace cu sufletul tău. Atunci când ești îndrăgostită e ușor să te pierzi printre emoții, iar partenerul se poate folosi de tine.

Iată 6 trăsături ale bărbatului care nu te apreciază, care nu te respectă și căruia îi este indiferent. 

1. Îți spune că nu vrea o relație, dar continuă să te păstreze alături. 

Nu vrea nimci serios? Atunci de ce mai ești cu el? Îți oferă speranțe aiurea, că într-o zi veți fi împreună. Dacă îți spune că nu vrea o relație, să știi că nu se va schimba. Vei rămâne doar cu inima rănită.

2. Flirtează cu tine, nimic mai mult. 

Dacă pur și simplu aștepți când te va invita la o întâlnire, pierzi timpul aiurea. Trebuie să înțelegi că atunci când bărbatul vrea să fie cu o femeie, acesta va face tot posibilul să se întâmple asta. Dacă nu vrea, nu va face nimic.

3. Îți spune că niciodată nu s-a îndrăgostit. 

De obicei femeile, atunci când aud așa expresie, o percep ca o provocare. Ele cred că pot schimba viața partenerului. Dar asta nu se va întâmpla. Atunci când îți va frânge inima, te vei simți și mai prost. Dar nu e vina ta.

4. Îți scrie, dar nu găsește timp să vă vedeți. 

Auzim des că bărbații au nevoie de spațiu personal. Dar toate au o limită. Dacă el te ține emoțional alpturi, dar fizic nu găsește timp să vă vedeți, înseamnă că nu vrea asta. Pentru el ești doar o variantă de rezervă.

5. Nu merge nicăieri cu tine. 

În relațiile normale pentru un bărbat nu este o problemă să iasă cu partenera lui la o cafea, la un film sau pur și simplu la o plimbare.

6. Întâlnirile voastre le planifici doar tu. 

Chiar dacă el merge cu tine, dacă nu manifestă inițiativă – e un semnal periculos.

Până la urmă singură știi ce este mai bine pentru tine și ce trebuie să faci. Dar să știi: cu cât mai multe compromisuri unilaterale sunt într-o relație, cu atât mai multă suferință și dezamăgire e după.

Publicitate