fb

Cum să săruți un bărbat, ca acesta să nu te uite niciodată

Sunt un fan al săruturilor. Nu există alt moment mai intim, trăit în doi. Un sărut bun este asemenea unei piese de jazz: improvizezi, accelerezi cochet și apoi sfârșești cu un crescendo pasional.

Un sărut bun este o interacțiune fizică, ca și sexul, numai că mult mai erotică.

Prima mea experiență s-a sfârșit aiurea. Aveam 13 ani și mă întâlnisem de două ori cu Mira. Conducând-o acasă, ne-am oprit unul în fața altuia. Ea și-a aplecat un pic capul, a întredeschis gura și apoi a urmat un moment amuzant și dureros. Nu puteam respira. Mira nu știa care este cea mai mare regulă a unui sărut: discuția.

Sărutul cu Cristina a fost o adevărată revelație. L-am bifat drept primul mei etalon în materie de atingeri. Eram nervos, mă îndoiam: să o sărut sau nu. Dar apoi lucrurile au mers excelent. Un sărut fenomenal te face să te simți fenomenal.

Pe Andreea am sărutat-o după ce ne-am plimbat jumătate de oră prin oraș. Ea avea 25 de ani și o mulțime de cerințe, stereotipuri, tentative de a se autovictimiza. Tocmai de aia și sărutul a fost prost. Deși ne-am sărutat bine, mi-a lăsat un gust amar după. Știam că urmează să-și exprime iar regretul și nemulțumirea.

Uneori fetele, dar și femeile, uită un lucru important: sărutul este ca o poezie. El presupune mai mult decât cuvinte, el exprimă o emoție  pe care doi oameni o împărtășesc, o trăiesc la maximum, o resimt cu fiecare părticică a corpului lor. Un bărbat nu va uita niciodată sărutul care a trecut întâi prin inima unei femei, care i-a trezit simțurile și a făcut-o să-l vrea atât de mult. Un bărbat va păstra în gândurile lui sărutul nevinovat, dar plin de pasiune, plin de dragoste și încredere că femeia din fața lui este cea potrivită. De aia poți să săruți perfect și să fii uitată și poți să săruți în felul tău și să nu te uite niciodată. Cel mai mult contează ce însemni pentru un bărbat și ce înseamnă acel bărbat pentru tine, atunci când vă sărutați.

Sărută din dragoste, acceptă să fii sărutată din dragoste! 

Publicitate