fb

Cum să iubești bărbatul care nu a fost iubit niciodată cu adevărat

“O femeie înțeleaptă știe cât de important este să inspire pe bărbatul ei. Dacă-l iubești: crede în el, inspiră-l și fii pacea lui!” – Denzel Washington

Să iubești bărbatul care nu a fost niciodată iubit înseamnă să pornești într-o călătorie cu o rezervă nesfârșită de optimism și speranță. La început el nu va crede într-o relație spirituală care poate fi între doi oameni.

Acest bărbat nu-şi va deschide larg inima, uneori va fugi chiar, preferând să se retragă în singurătate. Întotdeauna va fi gata să plece, fără a ști cum să acționeze în această lume nouă a iubirii și intimității.

Dacă niciodată nu a fost iubit, nu înseamnă că nu va încerca. Pur și simplu îi va fi dificil să se deschidă în fața femeii. Dar pentru a trăi dragostea, trebuie fii deschis.

Bărbatul, sufletul căruia nu a fost atins niciodată de dragostea adevărată, a avut multe relații nereușite, pentru care se învinovățește. Este nesigur de capacitatea lui de a iubi, mereu se gândește că ceva nu este în regulă, pentru că în trecutul lui nimic nu a fost ușor.

Crede că este mai bine să fie singur, pentru că doar aşa nu va simți durerea și dezamăgirea.

Cel mai mare dar pe care i-l poţi oferi este răbdarea. Este important să aștepți, până când va avea curajul să încerce din nou iubirea. Învață-l ce este dragostea. Arată-i ce a ratat în timp ce încerca să fugă de iubire.

El confundă pasiunea cu dragostea sinceră. Probabil, totul s-a rezumat până acum la cuvinte, dar nu a trăit niciodată senzația fericirii. Este ceva nou pentru el, de aceea e important să ai răbdare.

A iubi bărbatul care nu a fost niciodată iubit înseamnă să-i dai de înțeles că se poate baza pe tine. Nu-i condamna acțiunile și deciziile, susține-l.

Să iubești bărbatul care nu a fost niciodată iubit cu adevărat înseamnă să-i fii cel mai bun prieten și o iubită fidelă.

Înseamnă să aștepţi cu inima deschisă până când va decide că e gata pentru cea mai frumoasă poveste de dragoste. 

Sursa:

creu

Publicitate