fb

Cinci semne evidente că ceea ce simți pentru el nu e dragoste

Atunci când femeile se îndrăgostesc, ele ştiu cu certitudine ce simt şi care este motivul fiorilor plăcuţi.

Totuşi, există femei mai puţin experimentate, care nu îşi dau seama ce se întâmplă cu starea lor lăuntrică şi dacă asta e dragoste sau nu.

Iată 5 indicii că nu ești îndrăgostită:

Nu este iubire, dacă nu-ți place să-l privești îndelungat

Nu este neapărat să simţi admiraţie faţă de aspectul lui fizic, dar este necesar să-l accepţi şi să-l privești cu iubire. Dacă uitându-vă la el îi spui permanent să-şi schimbe maioul pe care l-a ales sau să-şi ascundă burta, asta cu siguranţă nu e dragoste.

Nu îl iubești, dacă nu-ți place vocea lui

Dacă te irită ori de câte ori partenerul îți vorbește și îți explică anumite lucruri sau, mai ales, se confesează despre sentimentele lui, crede-mă, el nu este bărbatul potrivit pentru tine.

Nu este dragoste, dacă nu-ți plac atingerile lui

Dacă simţi disconfort ori de câte ori el te cuprinde și te sărută, dacă nu-ți place când se apropie de tine ca să adormiţi împreună, asta nu e dragoste!

Nu ești îndrăgostită, dacă după fiecare întâlnire te simţiţi obosită şi tristă

Dacă ți se pare că după întâlnirea voastră te simți mai aiurea decât după o zi obositoare de muncă, să știi că nu ești nici măcar îndrăgostită. Iubirea nu este o povară, ea îți dă aripi.

Nu este iubire, dacă te deranjează lucrurile lui

Dacă te irită lucrurile lui împrăştiate în cameră și tot ceea ce îl reprezintă, asta nu e dragoste. Îl respingi din universul tău şi asta nu se va schimba niciodată!

Nu te axa pe detalii, de genul ,,Mă deranjează că a transpirat, înseamnă că nu-l iubesc’’. Asta e absurd! Tratează această problemă dintr-o perspectivă majoră, reflectând asupra lucrurilor cu adevărat importante.

Sursa:

etozhizn

Publicitate