fb

5 întrebări care ar putea să-ți salveze relația de iubire

Uneori ești coștient că relația în care ești implicat ar putea să se sfârșească. Te doare, deoarece zile, luni, ani la rând ai depus timp, suflet, ai făcut compromisuri și ai crezut într-un viitor promițător.

Dar cu toate aceste nu știi cum ai putea să păstrezi povestea frumoasă de iubire pentru care ai luptat.

1. Aș putea să te susțin mul mai mult pe parcursul vieții? Se întâmplă foarte rar ca ambii parteneri să fie împliniți reciproc în relația în care sunt implicați. Iar această problemă o poți rezolva din momentul în care vei discuta cu partenerul așteptările pe care le ai.

Dacă te vei interesa cee ce simte, ce crede jumătatea ta, vei vedea că el/ea îți va aprecia susținerea pe care o acorzi. În curt timp vei observa că omul de lângă tine a devenit mai deschis față de tine.

2. Te-a deranjat felul în care m-am comportat? Majoritatea partenerilor preferă să nu acorde atenție momentelor tensionate, deoarece le este frică ca situația să nu se agraveze. Dar din păcate e o alegere greșită: neplăcerile, frustrările, problemele se adună, iar la un moment dat are loc o explozie de emoții negative. De aceea, ca să nu fie prea târziu, așează-te lângă omul tău și spune-i ceea ce deranjează.

3. Te satisface totul în relația noastră sexuală? O întrebare foarte importantă. Societatea noastră nu acceptă să se vorbească pe acest subiect, din această cauză ai putea să te simți rușinat/ă, pentru că partenerul/partenera  nu-ți împărtășește preferințele în pat. De aceea trebuie să-ți întrebi jumătatea ta ce ar dori să experimenteze și ce nu ar dori, întreabă și ceea ce nu ai întrebat pe nimeni altcineva. Crede-mă, relația ta sexuală se va îmbunătăți.

4. Ce pot face ca tu să te simți confortabil alături de mine? Senzația de confort este cheia fericirii într-o relație. Acesta este motivul pentru care merită să discuți cu omul pe care îl iubești. Fiți sinceri unul față de altul, doar așa veți putea fi fericiți reciproc.

5. Suntem destul de apropiați? Întreabă-ți partenerul cum vede el o relație ideală. Desigur, comunicați despre ceea ce vă lipsește în relația voastră. Poate vă lipsesc unele sentimente și lucruri mici, dar din cauza acestor lipsuri relația voastră ar putea să se sfârșească.

Sursa:

anews

Publicitate