fb

Ce pot învăța toate femeile de la scorpii

Este frustrant și enervant! Ești grijulie și bună, dar acest lucru nu are nici un efect. Ești singură și ai vrea să începi o relație frumoasă, iar după să-ți construiești o familie, dar nimic nu funcționează.

Iar când te uiți la toți bărbații și femeile care nu au nici o problemă cu aceasta, observi un lucru: ți se pare că au succes în iubire doar scorpiile și tâmpiții!

De exemplu, Max. Încearcă întotdeauna să fie un tip de treabă. Ascultă cu sinceritate femeile la locul de muncă, chiar și când se plâng sau bârfesc.

Ajută întotdeauna vecinele să ducă pungile grele. Și vede bărbați care înjosesc femeile, le înșeală și le mint, dar, totuși, ies întotdeauna cu femei atrăgătoare. Iar el nu înțelege de ce este singur.

Cristina, de-asemenea, nu înțelege. Din cunoscutele ei, au noroc doar cele care se comportă arogant și exagerat.

Dar când sunt cu un bărbat, se comportă politicos și vorbesc doar lucruri pe care el vrea să le audă. Acestea sunt prietenele care sunt invitate să danseze sau să i-a cina într-un restaurant. Dar nu este și cazul Cristinei.

Și ție ți se pare că ești prietena perfectă și persoana de încredere, dar nu și cea pe care bărbații ar dori-o ca și femeie?

Este adevărat că bărbații iubesc scorpiile, iar femeile – proștii?

Uneori se pare că așa și este. Dar, adevărul este că nu te atrage la oameni ceea ce nu-ți place, ci altceva.

Ceea ce te atrage, este încrederea. Dacă urmărești vreo scorpie sau vreun bărbat arogant, vei vedea, că după toate caracteristicile negative, se ascunde un om încrezător și onest cu ceea ce reprezintă. Energia lui vorbește: „Sunt mândru să fiu eu însumi și tu vrei să mă cunoști”.

Vestea bună este că nu trebuie să devii o afurisită pentru a atrage un bărbat. Trebuie să vezi lucrurile pozitive la oamenii cărora le merge în iubire și să înveți. Sunt două lecții importante pe care le putem învăța:

1. Creează atmosfera și anticipează-ți așteptările. Ești de părere că „dacă sunt frumoasă și bună, nu atrag bărbații”? Află că îți creezi singură probleme. Când începi să crezi acest lucru, te transformi într-o arogantă, începi să fii ceea ce nu ești, doar pentru a atrage cumva atenția.

Nici una din aceste variante – nu este corectă, nici pentru tine nici pentru altcineva. În plus, dacă te prefaci, împiedici o persoană să te cunoască așa cum ești și să se îndrăgostească de adevărata ta față.

Fii tu însuți. Conștientizează ceea ce vrei și de ce ai nevoie.

2. Ai încredere în propria persoană. Incertitudinea este vizibilă și demotivează oamenii. Observă modul în care vorbești cu alții despre tine. Nu te mai umili sau nu-ți mai minimaliza abilitățile, nu critica aspectul tău fizic.

Accentuează-ți avantajele și ajută-te să te simți sigură pe tine. Pentru unele, aceasta înseamnă să mergi la un salon de înfrumusețare, iar pentru altele – să faci lucrul care îți place.

Iată tot „secretul” scorpiilor. Dar folosindu-te de el, poți atinge succesul în viața personală fără a te transforma în una din ele.

Sursa:

soulpost

Publicitate