fb

Bârfele ucid feminitatea! Puterea incredibilă a cuvintelor rostite de femei…

Scrierile vede spun: „Femeia este cea care învinge fără luptă”.

Ciudat! Însă de ce astăzi majoritatea femeilor trebuie să lupte pentru un loc sub soare, să-și arate puterea pe care o au într-o lume a bărbaților, între timp pierzându-și sănătatea și plăcerea de a trăi?

Cum să învingem fără luptă atunci când societatea ne impune opusul?

Din păcate, foarte puține femei sunt conștiente și pot să folosească cea mai puternică armă – discursul. De cele mai multe ori femeile îl folosesc doar pentru autodistrugere, învățând să vorbească vulgar și clar, ca bărbații.

Puterea discursului feminin constă în blândețe și magnetism. Un fapt fiziologic interesant: bărbații recepționează discursul femeii cu acea parte a creierului care percepe muzica, în timp ce discursul masculin este recepționat de acea parte a creierului care răspunde de obținerea și analiza informației.

Iar acum gândește-te: ce are o influență mai mare asupra omului – discursul sau muzica?

Muzica nu ne prezintă o informație clară, însă anume ea crează o atmosferă specială, o stare, ne motivează… ea are un efect hipnotizant, cuceritor… și asta încă odată îi reamintește femeii cât de frumos îi răsună vocea atunci când în interiorul ei domină liniștea…

O femeie este obligată să învețe să vorbească frumos, să-și expună coerent gândurile, să aibă o anumită intonație… discursul ei trebuie să fie un instrument de a transmite emoții, sentimente, stări și dorințe…

Dacă o femeie vorbește vulgar, direct și clar – bărbații o vor percepe ca pe un bărbat, iar feminitatea ei va fi ștearsă în timpul comunicării cu un bărbat.

Femeile pot să lecuiască, să vorbească cu cuvinte, să binecuvânteze sau să blesteme, să te facă să te simți inferior sau să te facă să te simți învingător… și chiar să îți piardă puterea magică a vocii pentru discuții inutile și bârfe.

Bârfele ucid feminitatea, mai mult decât atât, ele atrag în viața femeii doar lucruri negative. Fiecare cuvânt negativ rostit în adresa cuiva – fură din viața unei femei bunăstarea și aduce în viața ei anume ceea despre ce vorbește. Se întâmplă uneori ca după ce a vorbit pe cineva de rău, femeia să se simtă obosită și lipsită de puteri.

În timp ce atunci când vorbește pe cineva de bine, se încarcă de energie bună și capătă tot mai multă putere.

Aici se are în vedere și soțul și familia – tot ceea ce femeia rostește cu voce tare – este o vrajă care începe să aibă efect asupra ei și a celor din jurul ei. Iar femeile de astăzi permanent își blestemă viața, ignorând puterea cuvântului și a discursului său.

Amintește-ți, ce cuvinte rostești cel mai des?

«Nimic important» — urare de a nu avea nimic în propria viață…

«Îngrozitor», «Coșmar», «Tâmpenie», «Ce proastă sunt!»/ «Da idioată mai sunt!!!»» — aud deseori aceste cuvinte rostite de femei atunci când cred că au făcut vreo greșeală. Dar asta nu este decât un blestem asupra propriei persoane, dragele mele!

Și mai sunt acele „expresii motivaționale” pe care le lipim de frigider: „PLEACĂ de lângă frigider, graso!” sau „Mișcă-te de pe pat, lenoaso!”, ș.a.

Ce modalitate „perfectă” de a-ți distruge personalitatea și viața!

Gândește-te la asta! Fă o revizie la dialogurile tale interioare! Schimbă cuvintele: din „lenoasă” în „Regină”, iar soțului tău nu îi mai spune „bărbatu-meu” dar spune-i „Eroul meu”…

Iar viața ta se va schimba odată ce vei accepta noile personaje. Vorbește frumos despre tot ce te înconjoară! Anume asta este una dintre modalitățile în care ai putea să creezi în jurul tău doar armonie și bunăstare!

Publicitate