fb

Atunci când inima îți este rănită, iar tu aștepți să te sune, să îți scrie – citește asta!

Se spune că dragostea este un risc, întrucât niciodată nu ești sigur că vei simți adevăratele emoții. Dar noi din nou și din nou testăm acest risc, sperând din toată inima că de data asta totul va fi bine. Pe de altă parte, mulți se tem de trădarea și nefericirea pe care o pot trăi din dragoste.

Dragostea te poate lipsi de toate. Sau te poate forța să te întorci acolo unde ai trăit-o cel mai intens. Ai vrea să nu fie așa. Dar nu poți, mereu te gândești la omul drag.

E momentul când te trezești la realitate și simți un pumnla rece în spate. Știi că omul ăsta nu mai e în viața ta și emoțiile astea sunt mai puternice decât oricare altele.

Ții telefonul în mână, sperând că te va suna. Dar trec zile, apoi luni, iar gândurile te apasă. Te gândești: „Ce face? Îi este dor de mine? Se gândește la mine? Cum să-l întorci?”

Inima îți este frântă.

Abia reușești să te ridici din pat. Îți juri că nu vei mai permite nimănui să te doboare în așa mod. Refuzi să mai întâlnești o dragoste adevărată. Încerci să trăiești zilele cu zâmbetul pe buze, ca să ascunzi durerea, dar nu de fiecare dată îți reușește.

Te întreabă: „Cum ești?” și niciodată nu spui adevărul. Răspunzi cu un banal „Bine”. Încerci să fii permanent ocupată. Aștepți ca aceste emoții să dispară. Dar expresia feței lui îți apare mereu în față.

Ești epuizată emoțional și fizic. Apoi…

În sfârșit primești mesajul pe care îl așteptai atât de mult timp.

Vă înțelegeți să vă vedeți. Și uite că ești față în față cu omul tău, dar ceva s-a schimbat.

Nu-l mai recunoști. Pentru că iubirea pe care o simțeai față de el a trecut în durere.

El arată la fel, dar simți diferit. E omul  care ți-a frânt inima, care te-a provocat să fii astfel, încât să te urăști.

Vrei să-i oferi o nouă șansă, dar deja te respecți prea mult.

Nu contează ce va face, ce îți va spune, dar nimic nu mai este la fel. Tu nu îl mai iubești. Tu nu mai ții la amintirile voastre. Tu ești gata să mergi mai departe.

Publicitate