fb

Alec Baldwin dezvăluie sfatul pe care și l-ar da la vârsta de 20 de ani

Alec Baldwin este un actor recunoscut pentru cariera sa ce cuprinde diferite genuri de filme, de la acțiune la thriller și de la comedie la dramă. A debutat în filmul „Forever Lulu” în 1986, mai târziu obținând și roluri majore. Într-un interviu a fost întrebat ce sfat și-ar da la vârsta de 20 de ani. Iată care a fost răspunsul:

„Cât ești tânăr, te încurajez să obții o diplomă într-un domeniu care îți va permite să citești cele mai multe cărți. Uită de diploma doar de dragul carierei. Ia-ți o diplomă în literatură, istorie sau filozofie, așa vei avea șansa să citești cel mai mult. Pentru că odată ce vei absolvi facultatea, de asta îți va fi dor cel mai mult. Eu sunt atât de supărat că nu reușesc să citesc atât cât mi-aș dori. Citesc în avion, dar nu mai zbor atât de des precum o făceam, pentru că m-am recăsătorit și am copii.

Călătorește mai mult în jurul lumii. Cât ești tânăr, fă lucrurile pe care le poți face doar în acest moment. Acceptă-mi sfatul, pentru că am 58 de ani. Nu mai reușesc să citesc, nu mai reușesc să călătoresc așa cum o făceam cândva.”

via: businessinsider.com

Publicitate