6 semne alarmante că este cu tine, doar ca să o uite pe fosta

Începi să te întâlnești cu un băiat, care de ceva a ieșit dintr-o relație serioasă și-ți este teamă că ar putea să te folosească, numai ca să o uite pe fosta. E important să știi asta, dacă ai intenții bune față de relația voastră. Iată 6 semne alarmante care-ți spun că el este cu tine, doar ca să o uite pe fosta:

1.Ai impresia că fosta lui e oriunde. Nu se grăbește să-și schimbe statutul pe Facebook, nu se grăbește să șteargă pozele și-i urmărește profilul personal. În camera lui găsești lucruri de-ale ei, fotografii. El spune că încă nu este gata să le arunce. Posibil să mai vorbească, fără ca tu să știi astsa.

2. Prietenii lui sunt mirați că a început să se întâlnească cu altcineva. Ei știu cel mai bine ce s-a întâmplat până a apărea tu în viața lui.

3. În relația voastră e mai mult accept pe sex, decât pe emoții sincere. E specific relațiilor „pentru a uita”. Emoții la minim, sex cât mai mult.

4. El nu vrea să vorbească despre ceva serios. El pur și simplu nu vrea să-ți fie atât de apropiat, îl interesează relațiile de scurtă durată – medicament rapid pentru suferința lui.

5. El nu dă semne de intenții serioase. Nu-ți vorbește despre viitor, nu contruiește chiar și cele mai banale planuri comune.

6. El mereu îți vorbește despre fosta lui, încearcă de fiecare dată să o implice indirect în conversații. E supărat pe ea pentru toate întâplate și, într-un final, îi este dor.

 

Sursa:

soulpost

Publicitate