fb

6 semne dureroase că el se folosește de tine, doar ca să o uite pe fosta

Începi să te întâlnești cu un băiat, care de ceva timp a ieșit dintr-o relație serioasă și-ți este teamă că ar putea să te folosească, numai ca să o uite pe fosta. E important să știi asta, dacă ai intenții bune față de relația voastră. Iată 6 semne alarmante care-ți spun că el este cu tine, doar ca să o uite pe fosta:

1.Ai impresia că fosta lui e oriunde. Nu se grăbește să-și schimbe statutul pe Facebook, nu se grăbește să șteargă pozele și-i urmărește profilul personal.

În camera lui găsești lucruri de-ale ei, fotografii. El spune că încă nu este gata să le arunce. Posibil ei continue să mai vorbească, fără ca tu să știi astsa.

2. Prietenii lui sunt mirați că a început să se întâlnească cu altcineva. Ei știu cel mai bine ce s-a întâmplat până a apărea tu în viața lui.

3. În relația voastră e mai mult accent pe relații intime, decât pe emoții sincere. E specific relațiilor „pentru a uita”. Emoții la minim, contact intim cât mai mult.

4. El nu vrea să vorbească despre ceva serios. El pur și simplu nu vrea să-ți fie atât de apropiat, îl interesează relațiile de scurtă durată – medicament rapid pentru suferința lui.

5. El nu dă semne de intenții serioase. Nu-ți vorbește despre viitor, nu contruiește chiar și cele mai banale planuri comune.

6. El mereu îți vorbește despre fosta lui, încearcă de fiecare dată să o implice indirect în conversații. E supărat pe ea pentru toate întâmplate și, într-un final, îi este dor.

Ai grijă cine este alături de tine. Cel mai potrivit lucru pentru evitarea unor momente dureroase este discuția sinceră cu partenerul. 

Sursa:

soulpost

Publicitate