fb

34 Citate inspiraționale care îți vor da putere atunci când te simți doborât

 1. Oferă-i lui Dumnezeu slăbiciunea ta și el îți va oferi puterea sa.
 2. Secretul de a avea totul este să crezi că deja ai.
 3. O femeie puternică își poartă durerea ca o pereche de pantofi. Indiferent cât de dureroși sunt, tot ce vezi este frumusețe.
 4. Acesta este anul în care voi fi mai puternic, mai curajos, mai blând, de neoprit și acesta este anul în care voi fi feroce!
 5. Viața are o modalitate de a testa voința unei persoane, fie prin a nu se întâmpla absolut nimic, fie întâmplându-se totul în același timp.
 6. Furtunile provoacă copacii să aibă rădăcini mai adânci.
 7. Trăiești o singură dată, ai putea fi un Dur!
 8. Nu lăsa comportamentul altora să-ți distrugă pacea interioară.
 9. Sunt puternică pentru că-mi cunosc slăbiciunile. Sunt frumoasă, pentru că sunt conștientă de defectele mele. Sunt neînfricată, pentru că am învățat se fac diferența dintre iluzie și realitate. Sunt înțeleaptă, pentru că am învățat din greșelile mele. Iubesc, pentru că am simțit ce înseamnă ura și pot râde, pentru că știu ce înseamnă tristețea.
 10. Crede în tine un pic pai mult.
 11. Ești mai puternic decât crezi.
 12. Nu-ți face griji. Dumnezeu nu trece cu vederea lacrimile tale. Niciodată nu evită rugile tale și niciodată nu rămâne tăcut la durerea ta. El vede, aude și va fi lângă tine mereu.
 13. Mergi cât de departe poți, iar apoi mai fă un pas.
 14. Nu lăsa pe nimeni să-ți rănească sufletul. Trebuie să te ridici de unul singur și să fii puternic pentru tine. Există oameni care ar da orice pentru a te vedea că eșuezi, dar nu trebuie să le oferi niciodată această satisfacție. Ține capul sus, zâmbește și stai pe teren propriu.
 15. Sarea de pe rănile mele nu mai arde ca înainte. Nu pentru că nu mai simt durerea, ci pentru că nu mai am frică să sufăr.
 16. Indiferent de ce se întâmplă, fii eroină a vieții tale, nu victimă.
 17. Dacă o persoană vrea să facă parte din viața ta, va depune efort pentru a reuși. Gândește-te de două ori înainte de a rezerva un loc în inima ta pentru oamenii care nu depun nici un efort pentru a rămâne acolo.
 18. O femeie puternică iubește, iartă, pleacă, renunță, încearcă din nou și perseverează, indiferent de lucrurile pe care i le-a impus viața.
 19. Inteligența. Puterea. Stilul. Acestea alcătuiesc frumusețea.
 20. A fi delicat și puternic este o combinație pe care foarte puțini reușesc s-o stăpânească.
 21. Dumnezeu știe totul despre slăbiciunile și virtuțile tale. Știe cu exactitate cine ești, dar, de-asemenea, știe cine poți deveni. Cu aceste cunoștințe, te-a plasat aici și acum. În timpul și locul potrivit pentru ca tu să folosești în cel mai bun mod talentele și darurile cu care el te-a înzestrat.
 22. Vrei să fii fericit? Renunță la ceea ce s-a terminat, fii recunoscător pentru lucrurile care rămân și privește spre lucrurile care vin.
 23. Odată ce începi să vezi rezultatele, devii dependent.
 24. Ce ai face dacă nu ți-ar fi frică?
 25. Acum, în interiorul tău, ai tot de ce ai nevoie pentru a înfrunta orice lucru în care te-ar putea arunca viața.
 26. Când schimbi modul de a privi lucrurile, lucrurile pe care le privești se schimbă.
 27. Nu încurca niciodată tăcerea mea cu ignoranța, calmul meu cu așteptarea și blândețea mea cu slăbiciunea.
 28. Cu toții avem o nebănuită rezervă de forță interioară care apare atunci când viața ne încearcă.
 29. Dacă nu-ți poți scoate din minte ceva, nu înceta să lucrezi pentru a-l obține.
 30. Sunt prea concentrat pentru a avea grijă de propria mea iarbă, pentru a observa dacă a ta este mai verde.
 31. Una dintre cele mai curajoase decizii pe care o vei face vreodată este să renunți la ceea ce-ți rănește inima și sufletul.
 32. Creează o poveste și trăiește în ea.
 33. O poți face și o vei face.
 34. Poate că viața nu constă în evitarea vânătăilor. Poate constă în colectarea cicatricilor pentru a demonstra că ai luptat pentru ce ai.

Publicitate