fb

23 de gânduri inteligente spuse de Marylin Monroe care te vor ajuta să te regăsești

Marilyn Monroe a fost o actriță, un model și o cântăreață celebră. Datorită talentului și feminității de care a dat dovadă, a cucerit inimile a mii de oameni. Pentru multe femei a fost un model și continuă să fie și în zilele noastre. Numele ei generații la rând îl vor rosti. Gândurile ei sunt simple și pline de adevăr care caracterizează femeia și bărbatul de atunci și de azi. Te vei regăsi în multe cuvinte spuse de ea și vei realiza că și în tine trăiește o Marilyn Monroe.

 1. Cred că totul se întâmplă cu un motiv. Oamenii se schimbă ca să înveţi să renunţi la ei, lucrurile merg prost ca să le apreciezi atunci când merg bine, crezi în minciuni ca să înveţi să nu ai încredere în nimeni în afară de tine şi uneori totul se duce de râpă ca să facă loc lucrurilor bune.
 2. Sunt om bun, dar nu un înger. Eu fac păcat, dar eu nu sunt diavolul. Sunt doar o fată mică într-o lume mare, în încercarea de a găsi pe cineva să iubească.
 3. Nimeni nu mi-a spus că eram frumoasă atunci când eram mică. Toate fetiţele ar trebui să audă asta, chiar dacă nu este neapărat adevărat.
 4. Bărbaţii adevăraţi sunt aceia care înnebunesc după femeile care ştiu a spune: “Nu!”, cei mediocrii se mulţumesc cu orice.
 5. Dacă aş fi respectat toate regulile, nu aş fi ajuns niciodată nicăieri.
 6. Sexul este parte a naturii. Eu urmez cursul naturii.
 7. Bărbaţii sunt mereu gata să respecte orice îi plictiseşte.
 8. Succesul îi face pe atât de mulţi oameni să te urască. Mi-aş fi dorit să nu fie aşa. Ar fi minunat să te bucuri de succes fără a vedea invidie în ochii celor din jurul tău.
 9. Frumuseţea şi feminitatea sunt fără vârstă şi nu pot fi contrafăcute, iar strălucirea, deşi fabricanţilor nu le place asta, nu poate fi produsă în serie. Nu adevărata strălucire; aceasta se bazează pe feminitate.
 10. Dacă poţi face o fată să râdă, o poţi convinge să facă orice.
 11. Toţi ar trebui să începem să trăim înainte să îmbătrânim. Teama este stupidă. La fel sunt şi regretele.
 12. Când nu aparţii nimănui, poţi spune că aparţii tuturor celor care te doresc.
 13. Am încercat să-mi schimb obiceiurile, dar lucrurile care mă fac să întârzii sunt prea puternice şi prea plăcute.
 14. Uneori, cred că ar fi mai uşor să eviţi bătrâneţea, să mori tânăr, dar în acest fel nu ţi-ai împlini viaţa, nu-i aşa? Nu te-ai cunoaşte niciodată pe de-a întregul.
 15. Ceea ce vreau să spun: că ceea ce lumea are nevoie într-adevăr este un sentiment de rudenie. Toată lumea:  muncitori, negrii, evreii, arabii. Suntem cu toţii fraţi.
 16. Înainte de căsătorie, o femeie trebuie să facă dragoste cu un bărbat ca să-l păstreze lângă ea. După căsătorie, ea trebuie să-l păstreze lângă ea pentru a face dragoste cu el.

 17. Dragostea este atât de prost înţeleasă, însă este cea mai dorită afecţiune a inimii care slăbeşte creierul, îţi face ochii să strălucească, obrajii să roşească, tensiunea arterială să crească şi buzele să se umezească.
 18. Un sex-simbol devine un lucru. Eu urăsc ideea de a mă transforma într-un obiect. Dacă totuşi sunt sortită a deveni un simbol, atunci, dintre toate lucrurile pe care aş putea să le reprezint, prefer sexul. Este ceva cât se poate de natural şi de firesc.
 19. Sunt egoistă, nerăbdătoare si un pic nesigură. Fac greșeli, sunt de necontrolat și uneori sunt greu de manevrat. Dar dacă nu poți să mă stăpânești în cele mai rele momente ale mele, atunci e al dracu’ de sigur ca nu mă meriți în cele mai bune momente ale mele.
 20. Nu am păcălit niciodată pe nimeni. Am lăsat oamenii să se păcăleasca singuri. Ei nu s-au deranjat să afle cine și ce eram eu. În loc de asta, ei au inventat un personaj pentru mine. Nu m-am contrazis cu ei. Era evident că ei iubeau pe cineva pe care eu nu il iubeam.
 21. Pentru toate femeile care cred că sunt grase, pentru că nu sunt măsura zero: tu ești cea care este frumoasă, societatea este cea urâtă.
 22. O fată înțeleaptă își cunoaște limitele, o femeie inteligentă știe că nu are aceste limite.
 23. Iubitul adevărat este bărbatul care te înfioară când te sărută pe frunte sau când te privește zâmbitor sau pur și simplu când se uită pierdut in zare.

Publicitate